Nnywellness.com

Hvordan arbeide ILO LCD TV


Hvordan arbeide ILO LCD TV

ILO Analog/Digital LCD TV kobles til en antenne til å levere både analoge og digitale kanaler. Funksjonen DTV/TV/CATV bytter mellom tradisjonell analog TV til Standard Definition TV eller HDTV bruke fjernkontrollen. TV også automatisk skanner og husker inngående kanaler. Inkludert V-CHIP kan du angi visning begrensninger for upassende programmer, hvis du har barn. Angi grunnleggende innstillingene til å tilpasse kanal spillelisten. Sett to AA-batterier i fjernkontrollen før bruk.

Instruksjoner

Førstegangs oppsett

• Slå TVEN på; oppsettmenyen vises. Språk innstillingen velger ved hjelp av knappen "Opp" piltastene på fjernkontrollen og trykk "Enter".

• Trykk på "Setup" for å vise oppsettmenyen. Bruk pilknappen "Opp" til å velge "Kanal" og trykker på Enter-knappen. Bruk pilknappen "Opp" til å velge kanalene for å legge til eller hoppe over i en spilleliste. Trykk "Enter" for å bekrefte og lagre innstillingene.

• Kontroller kanalens signalstyrken ved å trykke på "Setup"-knappen på fjernkontrollen, og deretter velge "Kanal." Bruk pilknappen "Opp" til å velge "Antenne" og trykk "Enter". Bla opp eller ned kanalen å bestemme dens signalstyrke. Når bestemt, trykk på "Setup" for å avslutte.

Ved hjelp av fjernkontrollen

• Velg en kanal ved å klikke pilknappen "Kanal" på fjernkontrollen eller manuelt trykke kanalknappene.

• Trykk på "Volume"-knappen på fjernkontrollen for å øke eller redusere volumet.

• Trykk "Sove" på fjernkontrollen for å sette søvnen tidtakeren. Trykk på "Sove" knappen igjen for å velge tidsintervallet fra 10 til 90 minutter på tidsuret. Trykk på knappen "Sove" en tredje gang å stille klokken eller avbryte tidsinnstilling.