Nnywellness.com

Slik blokkerer folk fra AT&T


AT & T er en USA-baserte telekommunikasjon transportør som tilbyr fasttelefon og trådløs internettilgang. AT & T mobiltelefon tjenesten leveres med en rekke funksjon som også inkluderer anonym ringe avslag og call-screening. Bruke disse funksjonene, kan du enkelt blokkere folk kaller på telefonen AT & T.

Instruksjoner

• Block folk som ringer du fra anonym eller tilbakeholdte tall. Noen brukere velge å skjule deres navn og telefonnummer nummeret vises på telefonskjermen til kalt partiets. Sette en stopper for telefonsamtaler fra privat eller tilbakeholdte tall ved å konfigurere anonym ringe avslag på telefonen. Ekstern "77" på telefonen for å aktivere ACR. Hvis du vil deaktivere denne tjenesten, ringe "87" på telefonen.

• Block folk som ringer du fra vanlig trådløs eller fasttelefon telefonnummer. AT & T tilbyr selektiv ringe avslag som du kan legge til opptil 12 trådløse samt fasttelefon telefonnummer i blokkeringslisten. For å konfigurere blokkeringslisten, ringe "60" på telefonen og følge stemmen instruksjonene. Deaktivere denne tjenesten ved å ringe "80" og følge den talemeldinger.

• Blokkere telefonsamtaler fra telemarketers og jurister. Om AT & T ikke gir denne funksjonen, kan du legge til AT & T telefonnummeret til gjør ikke kalle Folkeregisteret gratis å sette en stopper for telefonsalg og oppfordring telefonsamtaler. Besøk webområdet ikke kall og registrere telefonnummeret ved å oppgi din e-postadresse på siden. Klikk på bekreftelseskoblingen som sendes til din i-boks for å fullføre registreringen.