Nnywellness.com

Hodesettet telefoner som fungerer med Magic Jack


Hodesettet telefoner som fungerer med Magic Jack

Magic Jack er en nyttig telefon og datamaskintilbehør som tillater folk å ringe lang avstand og internasjonalt til sterkt reduserte priser over bruker en vanlig land linje eller mobiltelefon. Mens forbrukere bruker enhetene Magic Jack gjennom datamaskinene eller ved å koble til forskjellige modeller av telefoner, er de også kompatible med en rekke forskjellige headsett, enda mer fleksibilitet.

Noen datamaskin USB Headset

Magic Jack enheten leveres med det som kalles en myke telefonen, som kombinerer en telefon og en slags programvare du kan få tilgang gjennom skjermen. Dette tillater deg å ringe telefonnumre det ved hjelp av musen eller tastaturet. Dette betyr en datamaskin USB-hodesett som kan koble til datamaskintypen du bruker fungerer med Magic Jack, slik at du kan kalle folk bruker telefonen Magic Jack myk. Dette imidlertid begrense mobilitet, siden du må sitte foran datamaskinen hele tiden, så du vil bli koblet av en ledning.

Plantronics Calisto

Plantronics Calisto er en form for hjem telefonen som fungerer som en Bluetooth-headset for en mobiltelefon i den forstand at det sitter i øret og er helt trådløs og håndfri. Men viktigste fasttelefon telefonen du bruker må angi Plantronics Calisto laderen og landkabel må kjøres gjennom Magic Jack enheten. Dette hodesettet vil la deg gå og snakke i telefonen mens du er i hjemmet eller bedriften. uten å måtte sitte eller stå i en wirelength på datamaskinen. Dette produktet er avviklet, men kan fortsatt bli funnet brukes.

Plantronics WO100

Plantronics WO100 er et trådløst headsett ment for virksomhet som kan fungere med Magic Jack gjennom datamaskiner eller mobiltelefoner. På dette hodesettet er 350 føtter, tillater noen å gå rundt på gulvet på deres kontor eller rundt huset deres og effektivt ringe bruker Magic Jack. Det er ni timer aktivert snakke og lytte tid før Plantronics WO100 hodesettet må lade. Hodesettet er convertable fra en over-the-ear til en over-the-head headset. Det har også muligheten til å bytte fra PC telefonsamtalene for anrop kommer inn gjennom en fasttelefon eller mobiltelefon med trykk på en knapp.