Nnywellness.com

Kan jeg kobler datamaskinen til min VIZIO TV USB Service-Port?


Mange TVer Vizio med en rekke HDMI og USB som standard. Hvis du har en Vizio med en USB-port, kan det hende du kan koble den til datamaskinen via en USB-kabel. Før dette gjøres må du vurdere hva du vil oppnå.

Tjeneste Port vs Multimedia

Selv om TVEN Vizio har en USB-port på baksiden, som betyr ikke nødvendigvis at det var laget å koble til den. Noen Vizio TVer har USB utelukkende for å tilby en enkel måte til å betjene dem. Hvis din TV feil og du må ha det reparert, tekniker kan kobles til TVEN gjennom USB-porten. Hvis du har denne typen TV, vil du ikke kunne koble til datamaskinen via USB-tilkoblingen.

Garantisaker

Hvis TVEN Vizio har en USB-port som er strengt utformet for tjenesten, må du vurdere garantien som følger med TVEN. Når du kobler en USB-enhet til service-porten, kan det ugyldiggjøre garantien, i henhold til vilkårene og betingelsene av dokumentasjonen Vizio TV. Derfor bør du tenke to ganger om tilfeldig stikker en USB-pinne eller kabel til USB-porten på baksiden av TVEN.

Multimedieinnhold

Hvis du har en av de nyere Vizio TV-modellene som har en USB-port for å gi multimedia innhold, så har du muligheten til å koble den til datamaskinen. For å gjøre dette, må en USB-kabel som kobles til både datamaskinen og TV. Når du kobler to, vil du kunne få tilgang til filer som musikk, filmer og bilder som er lagret på datamaskinens harddisk.

Trådløs tilkobling

I noen tilfeller kan ikke du må koble datamaskinen til TVEN Vizio med en kabel. I denne situasjonen kan du bruke et trådløst kontakt program som gjør det mulig å unngå kablene. Du bare koble en USB-dongle TV og datamaskinen du vil koble den til. Deretter USB-adapteren sender og mottar et trådløst signal mellom de to enhetene dele multimedia innhold.