Nnywellness.com

Hvorfor må jeg en firkant rundt tid og dato på mitt hjem skjermen på min iPhone?


Hvorfor må jeg en firkant rundt tid og dato på mitt hjem skjermen på min iPhone?

Gjeldende klokkeslett og dato vises alltid på skjermen på en iPhone når den er låst. Denne informasjonen er omgitt av et banner ligger langs toppen av telefonens skjerm. Banneret gjør dato-og mer fremtredende på skjermen, og det kan ikke slettes.

Banner

Hver iPhone har en banner på skjermen som vises når telefonen er i låst modus. Banneret fungerer som en boks rundt tiden, som vises i store tall over datoen. Datoen er alltid skrevet med ukedag etterfulgt av måneden og dagen som nøyaktig.

Formål

Banneret tjener til å markere dato og klokkeslett på telefonen. Banneret er gjennomsiktig, den er plassert på skjermen på en slik måte at det synes å være på bakgrunnsbildet. Uten banner, kan klokkeslettet og datoen blandes inn i bakgrunnen på telefonen og ikke være lett synlige.

Fjerning

Dato og klokkeslett banneret er en standardinnstilling på iPhone. Du kan endre bakgrunnsbilde på skjermen, som sitter bak dato og klokkeslett, er banner boksen selv et fast innslag på skjermen. Når du velger et bakgrunnsbilde for iPhone, lar enheten deg dra bildet opp og ned slik at banneret ikke blokkerer en viktig del av bildet.

Innholdet

Formatet på datoen i boksen banner kan ikke justeres, men formatet på gjeldende tidspunkt kan justeres. IPhone har en "24-timers tid"-funksjonen, som kan slås på og av i menyen "Innstillinger". Når aktivert, vises den gjeldende time i 24-timers syklus; for eksempel vises kl som 17:00.