Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt Ford Mustang cabriolet


Du har endelig besluttet å kjøpe den etterlengtede cabriolet, og du har selv snevret det ned til en merke og modell. Men det kan hende du usikker på hvordan finne og kjøpe bilen din drømmer: en Ford Mustang cabriolet. Mustang først kom av samlebåndet i 1964, og er stadig produsere sin mestselgende bil siden. Heldigvis for kjøpere, bilen er et svært populært valg og er lett tilgjengelig via lokale forhandlere og online markedsplasser.

Instruksjoner

Hvordan kjøpe en Mustang cabriolet

• Avgjøre om du ønsker å kjøpe en ny eller brukt Mustang cabriolet. Hvis du har besluttet å kjøpe nye, kontakt din lokale Ford-forhandler for mer informasjon om kjøpe nye. Hvis du har besluttet å kjøpe en bruktbil, må du bestemme om du vil kjøpe en antikk Mustang - den første som ble gjort 45 år siden- eller en senere modell.

• Angi et budsjett for hvor mye du har råd til å bruke på din Mustang cabriolet. Det er mange faktorer du må vurdere, avhengig av verdiene. For eksempel, hvis du foretrekker en senere modell Mustang på et stramt budsjett, kan du vurdere å kjøpe en med færre (for eksempel klut plasser i stedet for Lær) og høy miles (noe med over 100.000 miles regnes høye og derfor prisen kommer ned noen). Eller du kan velge en Mustang cabriolet det er noen år eldre med lavere miles og flere alternativer (for eksempel en CD-spiller).

• Kryssjekke budsjett pris med online prisguide Kelly Blue Book (. www.kbb.com). Med noen få klikk på musen, kan du bestemme verdien av en ny eller brukt Mustang cabriolet. Kelly Blue Book er gratis og enkel å bruke, og er den enkleste måten å finne ut om den Mustang cabriolet du har hatt øye på er en god verdi.

• Når du har en modell, prisklasse og en idé av markedsverdien i tankene, kan du begynne å lete etter Mustang cabriolet av ditt valg. Det er mange online alternativer, for eksempel eBay, Craigslist, Cars.com og Carmax.com. Og ikke glem å sjekke din lokale Ford-forhandler (de selge nye og brukte biler også), samt andre brukt auto forhandlere i ditt område.

Tips og advarsler

  • Den beste tiden å kjøpe en Mustang cabriolet er vinteren. Prisene er høyere på cabrioleter i våren og sommeren når været er bedre.
  • Husk å sjekke for skade på konvertible toppen, de er svært dyrt å erstatte, så husk å faktor som i kjøpe prisen.