Nnywellness.com

Hvordan finne en skjult GPS Tracker


Hvordan finne en skjult GPS Tracker

Det er i utgangspunktet to typer GPS bane: loggere og sendere. Loggere er plantet på folk og plukket opp senere laste ned informasjonen. Sendere er skjult, vanligvis i en bil, og overføre enten kontinuerlig eller på tidsbestemte intervaller. Begge typer kan motta informasjon. Bare sender du kan motta og sende. Finne skjulte GPS trackers tar en økt følelse av bevissthet og tålmodighet.

Instruksjoner

• Sjekk baggasje og ryggsekker for mistenkelige objekter eller ledninger. GPS bane skjult ofte blant du er kjent med, som bøker eller poser som du eier.

• Inspisere pakker og poser som du ikke gjenkjenner, som en ny bok som du ikke har kjøpt, eller en sjokolade eller andre matvaren du ikke kjøpe. GPS bane kan skjult lett i en mat-wrapper og så gled inn i boken veske eller koffert.

• Undersøke steder på en bil som ikke er bak metal. GPS bane ofte er igjen der de har uavbrutt tilgang til himmelen. Følgende er flekker på en bil å sjekke: innenfor hansken avlukke, side av setet, på dashbordet eller bak, bak eller i nakkestøtten, inne en bremselys, under en plast støtfanger, inne i motorrommet under en plast grill og innenfor et hjul montere.

• Når du søker en bil, sjekk sikringsskapet for ekstra sikringer; også sjekke beskyttelse for alle magnetiske bane stakk til dem.

• Når alle visuelle betyr mislykkes, skanne området med en RF (radio hyppigheten) merker, som etter radiosignaler. De fleste GPS trackers overføre et radiosignal. Søk etter minst 30 minutter å ta opp signaler fra en bane som ikke sender kontinuerlig. I desember 2009, RF detektorer varierte fra ca $39 til $500.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at det ikke kan være ulovlig for noen til å spore deg med GPS. Sjekke lovene i staten.