Nnywellness.com

Hvor å identifisere en Jeep Cherokee bakende


Jeep Cherokee er en robust kjøretøy som kombinerer en modicum av interiør komfort med muligheten til å klatre bratt stier og ulendt terreng. Det er nyttig å kunne oppdage en Jeep Cherokee når shopping for en ny bil eller når prøver å bestemmer av en bil mens på veien. Identifisere en Cherokee bakenden er også nyttig når søker etter en tapt person som kan ha kjørt sa kjøretøy.

Instruksjoner

• Merk silhuetten av baksiden av bilen. En Cherokee toppen er nesten firkantet og tapers bare litt fra den bredeste delen av SUVS skive sider. En nesten firkantet bak silhuett er en Jeep Cherokee varemerke.

• Undersøke baklysene. En Jeep Cherokee baklysene har en særegen, rektangulær figur. Hvitt omvendt lys ligger mellom to røde baklysene--bremselysene og parkering eller kjører lys. Se fra direkte bak bilen å merke egenskapen parallelle lys når de sitter, kvadrat rammen fra støtfangeren bak frontruten.

• Finn delen lisens plate i nederst i midten av bakre luken. Like over denne delen på en Jeep Cherokee er en tykk, sølv-tonet bar som går vannrett over midten av luken. Se på Jeep Cherokee, Jeep logoen skrevet i silver standard skrift på midten av sa bar.

• Vis støtfanger. Merk hjørnene av bakre støtfangeren skrånende mote som det nivåene i et rettlinjet. Se gummibelegg som beskytter den øvre overflaten av støtfanger mot slitasje. Se under midten av støtfanger å identifisere kvadrerte låsen for sleping.

• Merk om det er en kofferthylle på taket. Se over nesten vertikal bakre frontruten se standard kofferthylle på taket, hvis det er en Jeep Cherokee. Se tynn tråd antennen som nær baksiden av Jeep Cherokee taket. Legg merke til om muligheten for en soltak er valgt. Cherokee solen taket Folder tilbake i en fanning, ruffled måte som vises bak.