Nnywellness.com

Hvor er modulen glødeplugg på en Ford F-350 Powerstroke?


Hvor er modulen glødeplugg på en Ford F-350 Powerstroke?

Modell år 1999 og nyere 7.3-liters Powerstroke Diesel Ford F-350 pickup lastebil som oppfyller California utslipp standarder har en glød plug kontroll modul i stedet for mer vanlig glødeplugg stafetten. Både stafetten og kontrollmodulen er passasjer side ventil dekker bak dieselfilter boliger, med brun og gul ledninger festet.

Funksjon av glødeplugg Relay og glødeplugg kontrollmodulen

Glødeplugg kontrollmodulen eller videresending er ansvarlig for å snu glødepluggene på og av slik at du kan starte din dieselmotor når det er kaldt. I motsetning til en bensinmotor har motoren ikke tennplugger drivstoff får varmt nok til combust når motorblokken er veldig kaldt. Når sensorer inni motoren viser at det er varm nok, glødeplugg relé eller kontrollmodulen deaktiverer glødepluggene.

Forskjellen mellom glødeplugg Relay og glødeplugg kontrollmodulen

En vanlig glødeplugg stafett bare styrer funksjonen i glødepluggene. En glød plug kontroll modul kreves i California utslipp forskrift. Den kommuniserer med drivverk kontrollmodulen (PCM) i tillegg til sin vanlige plikt å kontrollere glødepluggene. Kontrollmodulen glødeplugg sanser feil i glødeplugg systemet eller personlige glødepluggene, og sender dataene til PCM, der den kan leses med diagnostiske verktøy.

Testing glødeplugg relé

Du kan teste den grunnleggende funksjonen av en glød plug stafett med test lys. Hvis du knytter en test føre til hver av de to store terminalene, bør test lampen på når du slår nøkkelen i tenningen. En av de to store terminalene kobles til batteriet. Når testen lede kobles til andre store terminalen og andre test ledelsen kobles til en, skal igjen lampen på når du slår på tenningen.

Erstatte kontrollmodulen glødeplugg

Hvis du vil erstatte modulen glødeplugg relé eller kontroll, fjerne ledningsnett (ved kontrollmodulen glødeplugg). Plassering av de fire ledningene som knytter to store og to små terminaler og fjerne ledninger. Unbolt modulen relé eller kontroll ventil dekning. Bolt defekte enheten på plass, nytt koble ledningene til terminalene og koble ledningsnettet, hvis den finnes.