Nnywellness.com

Maglite triks


Maglite er en kraftig lommelykt som kommer i mange forskjellige vekter og størrelser. Store Maglite lommelykter bæres av polititjenestemenn som de kan vare lengre tid og er tungt nok til å brukes som våpen hvis nødvendig. Mindre Maglite flashlights kan plasseres på nøkkelringer og brukes i situasjoner der det er nyttig å ha et kraftig lys i lommen. Det finnes mange triks for disse lommelykter.

Laserpeker

Med en ekstra laser LED diode fra en optisk stasjon en CD-spiller eller en DVD-spiller, kan riktig størrelse Maglite konverteres til en laserpeker. Fjern denne diode med pinsett eller hansker hender så ingen av olje fra huden din får på laser LED diode, som dette kan påvirke den. Fjern Maglite pære og LED laserdiode inn foran Maglite i stedet. Dette fungerer bare med liten Maglites som LED laserdiode vil passe inn. Men, hvis riktig installert, denne laser vil ha nok strøm til å brenne papir eller noens hud fra nært hold, så vær forsiktig.

Fire stempel

En mindre Maglite kan konverteres til et fire-stempel med bare noen få endringer, ifølge kommer Gear. Klipp trådene av av Maglite etter skru og fjerne lommelykten hodet, som trådene har en leppe som holder stempler glir ut. Dette kan gjøres med metall hacksaw blad. Hale hetten bør ha Teflon tape pakket rundt trådene så det er lufttett. Fyll hullet på enden med JB sveising sammensatte.

Skjær en hardvedgulv dowel størrelsen på Maglite kroppen og tynn nok å passe inn i den. Det bør være en gummi avløp brikke festet til den ene enden av plugg. Fjerne alle deler fra hodet av lommelykten og ting noen tegn klut inne slik at anbudet stempelet er alt i én pakke. Bruk sykkel fett på utsiden av stempelet for å hjelpe sin bevegelse. Riv charcloth av et større stykke fra hodet, ting det i gummi slutten av stempelet og pinne gummi ende i lufttette kroppen av det liten Maglite. Stedet stempelet mot bakken og trykk med så mye kraft som mulig. Dette bør lette charcloth aske inne gummipropp og lar deg starte en brann.

Maglite klipp knep

Klipp er solgt for Maglites slik at du kan enkelt lagre disse mindre lykter på beltet. Utklippene kan imidlertid brukes for flere forskjellige nyttige formål. Klipp dem hodegjerde på sengen for en praktisk lys om natten eller visiret i bilen for en hjemmelaget interiør bil lys. De kan også være festet til randen av en cap som en gruvearbeider er lys, slik at du kan se hvor du se et lite stykke foran deg om natten.