Nnywellness.com

Hvor å låse opp en DAV-DZ360WA


Det Sony DAV-DZ360WA er en spilleren for hjem teater system. Dessuten DVD, systemet kan også spille en rekke andre platetyper inkludert lyd og video-CDer og data-CDer og data-DVDer formatert til å lagre JPEG-, MP3- og DivX-videofiler. Enkelte plater "Lås" på grunn av en foreldrekontroll disc lock som gjør at avspillingen av en plate når sensurnivåene på platen er den samme eller høyere enn låsingen nivå at du har satt opp på spilleren.

Instruksjoner

• Åpne plateskuffen på Sony DAV-DZ360WA spiller og setter inn en plate. Lukke skuffen.

• Trykk på "Play"-knappen på frontpanelet eller fjernkontrollen.

• Skriv inn passordet firesifrede når skjermbildet passord vises.

• Trykk "Meny elementet Velg" - runde knappen sentralt pilknappene som har et "+" tegn den for å starte avspillingen. Hvis spilleren ber deg endre sperrefunksjonsinnstillinger, trykker du "Pil" eller "Ned pil" å velge et nivå høyere enn den gjeldende innstillingen på skjermbildet foreldrekontroll, eller velger "Av" slå av funksjonen helt, og trykk deretter knappen "Meny elementet Velg".

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke husker passordet foreldrekontroll, ta ut platen fra spilleren. Trykk på "Function"+/-"så ofte som nødvendig til du ser"DVD"på spilleren vise. Trykk "Vis" og deretter på "Pil" eller "Pil ned" knappen til å markere "Setup" på systemmenyen. Trykk knappen "Meny elementet Velg" alternativet og Åpne oppsettmenyen. Merk og velg "Tilpasset" på denne menyen og deretter markere og velg "System Setup" på den egendefinerte menyen og "Foreldrekontroll" på System Setup-menyen. Angi "199703" under "Skriv inn et nytt 4-sifret passord", og trykk "ENTER" eller "Meny elementet Velg." Angi passordet, sette platen, trykk på "Play" og skriv inn passordet.