Nnywellness.com

Gjøre jeg nød iTunes for iPod?


En Apple iPod gir deg tilgang til et bibliotek med tusenvis av sanger og videoer ved å trykke på en knapp. Først, men du må overføre dem til din iPod via iTunes. ITunes-programmet lastes gratis, og gjennom det du kan kjøpe musikk og videoer. Med unntak av iPod touch, som lar deg laste ned media filer direkte til enheten via Wi-Fi, må programmet iTunes å sette musikk på en iPod.

iPod

Med Apples iPod touch, som deler mange egenskaper med iPhone, kan du laste ned musikk og film filer direkte gjennom enheten ved å klikke på ikonet "iTunes" app. Andre versjoner av iPod, som iPod nano, klassisk og shuffle krever tilgang til iTunes store på datamaskinen, som disse iPod ikke har webtilgang.

Overføre filer

Når du har kjøpt og lastet ned en rekke mediefiler på iTunes-biblioteket, Koble iPoden til datamaskinen via USB-kabel. IPod lastes automatisk til iTunes, og snart vil du se det vises i høyre, vertikale menyen i iTunes-vinduet under "Enheter" overskriften. Hvis du klikker på enheten ikonet, kan du vise musikk og video filer du har på enheten. Her kan du slette filer av enheten. Ved å klikke filer i iTunes-biblioteket, kan du overføre dem til iPod og nyte så når du er borte fra datamaskinen.

CDer

Du kan overføre brent CD filer til iPod, men du må gjøre denne filen overføre gjennom iTunes-programmet. Når du brenner CD-filene til datamaskinen, kopiere dem til iTunes og overføre dem til iPod-enheten akkurat som du ville med en arkiv dataoverførte via iTunes.