Nnywellness.com

Feilsøke en Cox kommunikasjon Digital boks


Feilsøke en Cox kommunikasjon Digital boks

Cox er den tredje største kabel og bredbåndsleverandøren i USA Det var en av de første selskapene til å pakke TV, Internett og telefon. Cox hadde 6 millioner kunder og 22.000 ansatte fra 2010. Boksene leveres av Cox omfatter kabelmodemer og digitale kabel-bokser for TV programmering. Problemer med Cox Communications digital boks manifesterer seg som TV bilde problemer. Disse bilde problemene kan korrigeres ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

• Sjekk strøm tilkoblinger hvis det ikke er ingen lys foran Cox Communications digitale boksen. Se etter strømledninger som ikke er koblet til veggen. Kontroller at en vegg-tilkoblet strømledning er koblet til den digitale mottakeren. Prøv en annen enhet, som et lys på socket å se om problemet er med hjem ledninger oppsett. Hvis det er, tilbakestille hjemmet kretsbrytere eller SKIFT sikringer.

• Skifte batteriene i boksen Cox Communications digital hvis trykke knapper på fjernkontrollen ikke fungerer i TV eller boksen. Slå av boksen med strømbryteren og prøver å slå den på igjen med fjernkontrollen. Hvis det ikke slås på, batteriene i fjernkontrollen er sannsynlig døde.

• Slå "Input" på TV i innstillingen digital boks hvis bilder ikke samsvarer med forventet fra Cox. Noen ganger, hvis et familiemedlem er spille et spill, eller ser på en DVD, vil "Input" ha blitt endret fra det som vanligvis brukes for Cox kabel signalet. Bare trykk på "Input"-knappen gjentatte ganger til kabel bildet vises på skjermen.

• Se etter løse tilkoblinger bak TV hvis kabel-TV programmering ikke vises. Det bør være forbindelser mellom veggen og digital boks gjennom en koaksialkabel med en skrue-tilkobling. Skru tilkobling fast.

• Kontroller saldo og forfallsdato på siste Cox Communications regningen hvis du fortsatt ikke ser Cox programmering. Hvis forfallsdatoen har passert, kanskje service blitt frakoblet. Ring nummeret på regningen og gjøre betalingen.