Nnywellness.com

Universell Fjern erstatning for en gammel heiseport


Vi har alle vært der. Du skal rulle i garasjen etter en lang, hard dag på jobben når du kommer opp visiret og klikker døråpner fjernkontroll garasje. Men i stedet for å finne den kjente bit av plast, alt du føler er den andre enden av visiret. Realisering treff deg: din garasje døråpner er en goner. Heldigvis med oppfinnelsen av den universelle fjernkontrollen, kan du enkelt erstatte den.

Kjøpe en universell fjernkontroll

Søke på Internett eller kontakt din lokale elektronikk butikken for å finne en universell fjernkontroll. Når kjøper, må kontrollen du kjøper vil fungere med bestemte garasje døren. Merk den type og garasjeporten og kontroller navnet på boksen av universelle fjernkontrollen bør.

Fjernkontrollen

Hver Universell Fjern fungerer på forskjellige måter, så sørg for å lese instruksjonene nøye, men de grunnleggende trinnene er de samme for de fleste fjernkontroller. Først må du peke erstatning åpneren på sensoren av garasjeporten. Sensorer for høyt monterte dører er vanligvis knyttet til taket i garasjen. Når pekte, må du utføre en rekke skritt med knappen Fjern å finne riktig frekvens av garasjeporten. Når funnet, vil fjernkontrollen programmeres til å arbeide med døren.

Mer enn én dør

Visse fjernkontroller har to eller flere knapper som kan brukes til å åpne andre garasjedører. Hvis du har en av disse, må du følge instruksjonene for igjen å programmere den andre knappen med en garasjeport.

Trykk unna!

Når omprogrammeres, vil den nye universelle fjernkontrollen nå arbeide med overhead garasjeporter døren. Pass på å holde på retningene for programmering, men dersom fjernkontrollen ikke fungerer eller du flytter til en annen bolig.