Nnywellness.com

Hvordan redusere en Ford F-350


Ford F-350 er en full-size pick up som kommer i en rekke trim nivåer og modeller. Som en lastebil som er utformet for offroad-bruk og hale nyttelast, kommer den med en relativt høy bakkeklaring fra fabrikken. Av gende din F-350, kan du gi din lastebil et tilpasset utseende, gjør det enklere å komme inn og forbedre sin håndtering ved å senke lastebilens tyngdepunkt. Det er et par måter at du kan redusere din F-350, både på egenhånd og installere ettermarkedet deler.

Instruksjoner

• Kuttet noen spoler av fabrikken suspensjon kilder å gi din F-350 en lavere ride høyde. Pass på at kildene er kuttet like på alle fire hjørner for å sikre en selv kjørehøyde. Ved å kutte fabrikken kilder, er du reduserer lastebilens dør høyde mens bruker fabrikken struts og sjokk. Du kan klippe spoler av kildene bruker en banalisere så. Det er best å starte kutte av små lengder i stedet for ambitiously ta av flere inches spoler samtidig.

• Installere en ettermarkedet senke kit utviklet for F-350. Dette senke kits kombinere ettermarkedet springs med erstatning suspensjon bjelker som ikke bare lavere lastebilens suspensjon, men også redusere subframe. Disse typer senke kits vil redusere kjørehøyde mest ut av noen av metodene tre modifisering. Det vil gi bilen en jevnere tur og også forbedre sin håndtering i hjørnene som vil ha et lavere tyngdepunkt.

• Erstatte fabrikken kildene i din suspensjon med ettermarkedet kilder som passer fabrikken sjokk og struts av din F-350. Installere kortere OEM erstatning kilder vil ikke kreve deg endre eksisterende hjuloppheng komponentene. Ettermarkedet senke kilder finnes for salg på de fleste auto deler forhandlere.