Nnywellness.com

Hvordan flytte Over for stoppet utrykningskjøretøy i Virginia


Hvordan flytte Over for stoppet utrykningskjøretøy i Virginia

Biltur! Du hop i bilen, ta krysse Bronx til George Washington Bridge, og snart du er mot Sør Florida på I-95. Ingenting kunne vært enklere. Men det er en kompleksitet som mange drivere overse: på vei til Florida, vil du bli passert gjennom stater med noen ganger forskjellige regler av veien. Når slike regelen er "Flytte Over" regelen, eller når og hvordan du flytter over for stoppet utrykningskjøretøy. Hvis du vil kjøre eller via Virginia i fremtiden, må du vite hvordan du skal gå.

Instruksjoner

• Merk utvidelse 1 juli 2010, Virginia "Flytte Over" lov å inkludere arbeid kjøretøy. En viktig del av å vite hvordan du flytter over er å vite når man skal gå over.

• Husk å flytte i Virginia stoppstatus politiet kjøretøy, så vel som - ifølge Virginia State Police - stoppet "tauing, bilist assistanse, reparasjon og motorveien vedlikehold kjøretøy vise amber-farget blinkende lys."

• Husk at for å flytte i Virginia, må du flytte til en fil som ikke er ved siden av (nærmest) krisen eller andre kjøretøy. Andre land forskjellig. Wyoming krever for eksempel beveger til felt som er lengst stoppet bilen.

• Se din side - og bakre-view speil for trafikk bak deg før du går.

• Slå på bilens venstresving signal hvis stoppet bilen er på høyre side og du må gå til venstre. Slå på bilen rett blinklys hvis stoppet bilen er til venstre og du må flytte rett.

• Ser over skulderen din venstre raskt for å avgjøre om det er biler i blindsonen før du flytter til venstre. Ser over skulderen din høyre raskt for å avgjøre om det er biler i blindsonen før du flytter til høyre.

• Styre bilen igjen i en lane ikke tilstøtende en stoppet bilen til høyre; Styr bilen i en ikke tilstøtende til en stoppet kjøretøy på venstre kjørefelt. Virginia krever bare at du flytte bilen minst ett kjørefelt i avstand fra stoppet bilen.

• Avta hvis du ikke kan trygt flytte inn i en tilstøtende lane før den stoppet utrykningskjøretøy.