Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Multimedia Projector til kabler


Hvordan du kobler en Multimedia Projector til kabler

En multimedia projektor har mange forskjellige alternativer. Koblingsmetoden varierer, avhengig av enheten du er koblet til multimedia projektoren. Når trekke opp kabel til projektoren, er enten skal bruke en HDMI-tilkobling (for HD-kabelmottakere og projektorer) eller en komponentvideo-kabel til standarddefinisjon. Gjøre ta note, skjønt, at når du bruker en multimedia projektor, det er ingen innebygd høyttaler, så du må koble kabelen til en ekstern lydenhet.

Instruksjoner

• Avgjøre om du bruker en HD-mottaker og multimedia projektoren. Begge må være høy definisjon hvis du ønsker for å bruke en HDMI-kabel hekte. Begge kommer til tilstand hvis enheten HD i brukerhåndboken (og på selve produktet).

• HDMI-kabelen inn "HDMI ut" porten på HD-kabel mottakeren. Plugg den motsatte enden av HDMI-kabelen til porten "HDMI In" multimedia fremviseren.

• Fest komponent kabler til "Komponent ut" portene på standard definisjon kabel mottakeren. Koble den andre enden av kablene til portene "Komponent i" multimedia projektoren.

• Slå på kabelen mottakeren og multimedia projektoren. Trykk "Meny"-alternativet på projektoren og velg "Input". Velg input tilkoblingen du bruker (HDMI eller) og videokilden for kabelen mottakeren anslås med multimedia projektoren.