Nnywellness.com

Problemer med å slette en melding på LG Sjokolade


Programvaren kan hindre deg fra å slette en melding på telefonen LG Sjokolade. Problemet er sjeldne og vanligvis påvirker ikke telefonens ytelse. Hvis at du ikke kan slette en melding viser seg for å være en plage, kan du feilsøke problemet.

Soft Reset

Dra ut batteriet fra telefonen LG Sjokolade hvis du har problemer med å slette meldinger. Når du trekker batteriet, utføre du en soft reset, som stopper et program som holder telefonen fra å slette meldingen. Sett inn batteriet i telefonen etter ett minutt. Vent til telefonen oppstartingen før du prøver å slette meldingen igjen.

Oppdatere programvaren

Se etter tilgjengelige oppdateringer for din LG Sjokolade. En oppdatering kan inneholde en fastsette for en bug som forårsaker et problem. Bruk verktøyet LG Mobile støtte for å oppdatere telefonen. Programvaren for programmet finnes på LG nettsted. Når installasjonen starter automatisk etter nedlastingen, og følg instruksjonene for å konfigurere programmet. Koble telefonen til datamaskinen og klikk "Start oppdaterer."

Tilbakestilling

Som en siste utvei Tilbakestill telefonen LG Sjokolade. En tilbakestilling sletter alle data på telefonen. Den sjokolade-innstillingene tilbakestilles til standardinnstillingene. Data som er lagret på telefonen minnekort påvirkes ikke av tilbakestillingen. Tilbakestille telefonen fra telefonens innstillinger og Verktøy-menyen. Du blir bedt om å angi telefonens firesifrede låskode for å fullføre prosessen. Koden er de siste fire sifrene i ur celle nummer.

Ytterligere feilsøking

Hvis du ikke kan slette en melding på det sjokolade telefonen, kontakter du kundestøtte for operatøren. Problemet skyldes et nettverksproblem. Støtte agenten får du gjennomføre feilsøkingstrinnene for å finne årsaken. Avhengig av årsaken må du sende telefonen i for reparasjon eller motta en erstatning telefon. I de fleste tilfeller er utskifting gratis til kunder med en garanti eller mobil forsikring.