Nnywellness.com

600Hz Plasma vs 120 Hz LCD


600 Hz plasma og 120 Hz LCD frekvenser er referanser til 600 Hz oppdateringsfrekvens en plasma-TV og 120 Hz fornye rate av en flytende - krystallklar utfoldelse TV. Oppdateringsfrekvensen måles i hertz, er hastigheten som TV kan bytte fra én ramme på bilder til en annen i et sekund. Dermed er 600 Hz oppdateringsfrekvens raskere enn 120 Hz. Plasma-TVer har dessuten raskere oppdateringsfrekvenser enn LCD-TVer.

Visningene

Plasma-TV og LCD-TV, som er klassifisert som HD-TVer for skjermoppløsninger høyere enn eldre, analogt TV - bruke flatskjerm-sidene sine elektroniske skjermer. Men avviker de fra hverandre i type. Plasma TV er oppkalt etter de lille cellene med elektrisk ladet ionisert gasser som brukes til å produsere sine bilder. TV-apparatet bruker flytende krystaller; dermed prefikset "liquid - crystal display." Cellene i plasma-TV kan produsere bilder mye raskere enn krystaller av LCD-TV. Dette er hvorfor plasma TVs ha raskere oppdateringsfrekvenser enn LCD-TVer.

Fornye Rate historie

På grunn av deres raskere oppdateringsfrekvenser, har plasma-TVer kunnet unngå bevegelsesuskarphet, som er en uskarpe virkningen som oppstår når TVEN ikke kan holde tritt med raske bevegelser hendelser. De tidligste LCD-TVer var spesielt utsatt for Bevegelsesuskarphet. Men innen LCD-TVer vokste i prominence i 2007, ble 60 Hz etablert som standard oppdateringsfrekvensen å kvitte seg med Bevegelsesuskarphet. Innen de neste to årene erstattet 120 Hz den. Som i 2011 er 600 Hz standard oppdateringsfrekvensen for plasma-TVer, mens 120 Hz har blitt overgått av priser som 240 Hz og 480 Hz.

Sammenligning

En fint fornye rate, spesielt på LCD-TVer, er en som kan redusere eller eliminere Bevegelsesuskarphet. 120 Hz fornye rate kan tilstrekkelig oppnå dette, gjør det på 120 sykluser per sekund. Det betyr at TVEN kan bytte fra én visning av bilder til neste 120 ganger i sekundet. Så 600 Hz av en plasma-TV er fem ganger som effektivt i bekjempelse motion blur, siden det gjør det med 600 sykluser per sekund.

Gren stasjon

Plasma-TVer, men bruke en teknologi kjent som en sub-felt stasjon. Dette betyr at TV faktisk bruker 60 Hz oppdateringsfrekvens, men blinker plasma celler 10 ganger med hver ramme som vises. Dermed rammer 60 ganger 10 blinker er 600 Hz.