Nnywellness.com

Hvordan å flytte filer fra en iPod til en datamaskin


iPod er svært populære MP3-spillere. De er kjent for deres lett og lite vedlikehold fil lagringsplass. Flytte filer fra en iPod til en datamaskin, men er en annen sak helt. Med tidligere generasjoner av iPods er transportere filer på enheten til en annen plassering en handling som har blitt møtt med problemer. Følg denne fremgangsmåten for å flytte filer fra en iPod til en datamaskin.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen. Dette kan du bruke samme ledningen du vil bruke når du skriver filer til iPod. Ledningen nødvendig for dette trinnet avhenger i stor grad generasjonen av iPod du eier. Tidligere modeller benyttet en spesiell FireWire ledningen, mens senere generasjoner har innarbeidet USB og mer kompatible tilkobling formater.

• Finn "Kontrollpanel". På datamaskinen på "Start"-menyen, finne "Kontrollpanel" og åpne den. I skjermbildet kontrollpanelet dobbeltklikker du på ikonet for "Bærbare Media enheter." Dette vil åpne en skjerm som vil gi deg tilgang iPod. Dobbeltklikk ikonet for iPod.

• Finn "Verktøy"-menyen. Når du har dobbeltklikket på iPod-ikonet, klikk på ordet "Verktøy" øverst på skjermen. Det vises en liste over alternativer. Klikk på ordene "Vis skjulte filer". Dette bør gjøre filene på din iPod-harddisken vises.

• Finne musikken. Midt i alle filene og mappene som har dukket opp på skjermen, vil du etterhvert finne plasseringen av lagrede musikkfiler. Du finner disse filene Klikk på mappen "iPod kontroll", og en gang inne, klikk på mappen merket "Musikk."

• "Kopier" og "Lim". Nå som du har funnet lagrede musikkfiler, kan du bare kopiere og lime dem inn i en mappe som du ønsker på datamaskinens harddisk. Hvis du ikke får tilgang til kopieringsfunksjonen, bare markere musikken du vil overføre og dra den til en annen mappe.

• Installere iTunes. Filene du overføre fra iPod til PC vil vanligvis være irriterende uorganisert. Du må ha iTunes installert på PCen for å enkelt organisere dem tilbake i samme format du hadde på iPod.

Tips og advarsler

  • Hvis du ennå ikke har kjøpt din iPod, sørg for at du får en nyere modell. De første generasjonene hadde mange komplikasjoner mellom mistenkelig uberegnelig batterilevetid dårlig tilkobling/kompatibilitet.
  • Hvis du har et valg mellom FireWire og USB, gå med USB. USB er mye mer kompatibel med noen form for PC, bærbar PC, Lommepc og handheld apparat.
  • Evne å avskrift og fortid hele biblioteker av musikkfiler er enda en mulighet for folk å delta i ulovlig deling av rettighetsbeskyttet materiale. Dette er en form for piratkopiering er ulovlig i USA.