Nnywellness.com

Hvordan tjene penger fikse & selge biler


Fikse opp og deretter selge biler er nesten som "blar" et hus. Er du selge en bil til noen som er i behov og du kan tjene penger på at kjøretøyet. Hvis du er mekanisk tilbøyelig, kan du lagre massevis av penger fikse bilene selv og deretter gjøre en fortjeneste når du selger dem.

Instruksjoner

• Skaffe nødvendig finansiering. Det første du trenger er penger. Start med én eller to biler. Det kan hende du kan få disse midlene med et banklån, et personlig lån fra et familiemedlem eller dipping inn dine sparepenger.

• Finn rimelig tilbud på brukte biler. Finne brukte biler som trenger arbeid gjort, fortrinnsvis billige biler. Det er ulike måter å gå om dette. Sjekk din lokale avis, annonse papirer og nettsteder som www.craigslist.org. Dette er gode steder å finne billig, brukte biler som trenger litt arbeid dem. Vurdere bil auksjoner også. Den amerikanske General Services Administration (GSA) viser lokale auksjoner (se ressurser).

• Undersøke bilene du har kjøpt. Når du har kjøpt et kjøretøy eller to, grundig undersøke biler for å finne ut hva som må repareres. Lag en liste over delene du trenger og hva som må gjøres på bilen å fungere og være verdt mer penger enn du har betalt for det. Kjøpe delene du trenger og reparere biler. Holde oversikt over hvor mye du bruker på bilene, slik at du kan sette prisen å gjøre en fortjeneste.

• Detalj biler å gjøre folk mer sannsynlig å kjøpe dem. Når du har biler i god stand, vaske dem grundig, for å gjøre dem mer tiltalende for potensielle kjøpere. Har bilen vasket på utsiden, rense og voks bilen. Deretter vakuum bilen, tørk i oversikten, dører og konsoller med interiør bil renere å beskytte dem og gjøre bilen ser bedre. Kontroller at bilen ser helt ren og skinnende.

• Selge biler. Legge opp pengene du har satt i bilen og hva en rettferdig pris ville være. Angi prisen slik at det er ikke bare rettferdig, men at du gjør et overskudd. List opp bilen for salg på craigslist, eBay, lokale, annonse papirer, "Auto Trader" og andre bil blader. Jo mer eksponering du har for bilen, jo større er sjansen for at det vil selge raskt.