Nnywellness.com

Hvordan å sende en ledig SMS å en GSM


GSM (Global System for Mobile Communications) mobiltelefoner krever et SIM-kort for drift. Mottakeren kan ikke motta, vise, åpne eller lagre SMS meldinger uten kortet. Selv om du ikke har en mobiltelefon på egenhånd, kan du sende en SMS til mobiltelefonen ved hjelp av elektroniske alternativer. Det er tre store GSM mobiltelefon leverandører---tilbyr hvert en måte å sende en ledig SMS å en GSM-telefon på nettverket.

Instruksjoner

• Besøk SprintPCS 2-veis SMS online verktøyet for å sende gratis SMS meldinger til sprinten kunder. Opprette en konto (Sprint ikke tillater anonym tekstil) og tegn starte sender tekster til mottakeren. Skriv inn det cellphone antallet, returnere kontaktnummer eller e-post og meldingen i boksen. Du kan motta meldinger fra Sprint GSM brukeren av bor logget nettbaserte toveis meldingstjenester verktøy.

• Bruke AT & T brukere nettsted å sende gratis SMS meldinger til AT & T-brukere som bruker GSM film. Angi mottakerens mobiltelefon, Meldingsemne, og melding (ikke mer enn 140 tegn). Gi din e-postadresse slik at tjenesten kan kontakte deg med en bekreftelse og sikre at & T PCer er valgt i rullegardinlisten. Sende meldingen og vente på bekreftelse via e-post.

• Sende en gratis for brukere som har T-Mobile, en annen GSM leverandøren hvis du har en T-Mobile-konto. Logg inn på kontoen og velg "Send en tekstmelding" under kategorien "Koble og del" Enter din beskjed detaljer, inkludert mottakeren tall, tall (og navnet), og meldingen (kun godtar opptil 129 tegn). Sende meldingen online---mottakeren åpner meldingen på telefonen sin.

• Sende en tekstmelding til mobiltelefonen bruker Yahoo! Mail som et alternativ hvis mottakeren ikke er dekket under en av de store leverandørene. Opprette en Yahoo!-konto, logge på e-postkontoen, og logge din Yahoo! chat-system. Klikk "Ny" så "tekst beskjed (SMS)" fra listen over alternativer. Skriv inn mobilnummeret og meldingen opptil 144 tegn, akkurat som om du var sende en chat-melding til en av kontaktene.