Nnywellness.com

Hvordan endre en Hub på 2000 Chevy plukking


2000 Chevy pickupen bruker en forseglet hub og peiling samling som er atskilt fra brems rotoren for å redusere kostnadene for brems systemreparasjon når rotorene erstattes. I motsetning til lagrene brukes i eldre lastebiler, er lagrene i hub og peiling forsamling forseglet og ikke brukbare. Når lagrene mislykkes, erstattes samlingen hub og betydning som en enhet. Gjennomsnittlig hjemme mekaniker med noen brems reparasjon erfaring kan fullføre denne reparasjon i omtrent en time.

Instruksjoner

• Blokkere bakhjulene bruker hjulet parkeringsklosser, og sette på parkeringsbremsen for å hindre Chevy faller mens hjulene er fjernet. Heve hjulet av bakken med et gulv jack, og skyv en jack står under nedre kontroll arm. Fjern hjulet bruker en lug skiftenøkkel, og legg det til side.

• Fjern brems skyvelære fra foran spindelen ved å fjerne to 17 mm caliper braketten bolter bruker socket og ratchet. Løft caliper opp og ut rotoren. Henge caliper fra den øvre kontroll arm med et stykke wire for å hindre brems slangen skade.

• Skyv rotoren av samlingen foran hub, og legg det til side. Rotorer som fast grunn til rust kan være løsnet ved å slå delen av rotoren med en hammer.

• Fjern den gamle huben ved unbolting tre T-45 beholde skruene, på baksiden av den styringsgruppe knoke, bruke en Torx socket og ratchet. Skyv den gamle hub monteringen av styringen knoke.

• Installere den nye knutepunktet i styringsgruppen knoke og boltene beholde tett. Skyv rotoren til den nye hub monteringen, og installere brems skyvelære.

• Installere hjulet, og stram det lug vanskelige problemer sikkert. Fjern jack stativet, og lavere jack. Trekk det lug vanskelige problemer en siste gang og prøvekjøre bilen bekrefte reparasjonen er fullført.

Tips og advarsler

  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med jack står mens arbeider under det kan resultere i Kjøretøyskade og alvorlige skader.