Nnywellness.com

Hvordan fjerne en dørpanelet


Det er flere grunner til å fjerne en dørpanelet fra en bil: reparere en makt-funksjon, som låser eller vinduet regulatorer; erstatte vindusglass; endre en lyspære i døra; eller har døren panelet maling eller reupholstered. Verksteder kan fjerne de fleste dørpaneler minutter med de riktige verktøyene. Lær hvordan du fjerner en dørpanelet i nesten alle kjøretøy og ta vare på vedlikeholdsproblemer selv.

Instruksjoner

• Åpne døren så bredt som mulig. Finne skjulte scew steder i dørpanelet. Se bak dørhåndtak, innenfor oppbevaringslommer og i armlener for små plast dører. Bruke en flat skrujern til pop disse dører ut og ta ut skruen bak seg. Se rundt kanten på dørpanelet for ekstra skruer.

• Lirke kanten av dørpanelet opp og unna døren med et nysgjerrige verktøy. Det er metall eller plast klippene holde dørpanelet på plass. Lirke til klemmen smeller av dørpanelet. Avhengig av bilen, kan det være så lite som tre klipp eller så mange som 15.

• Trekk dørpanelet fra døren til den stopper. Se bak panelet og Finn metall stang for dørhåndtak. Slip dørhåndtak ut av hullet i panelet og unsnap stangen fra plastklemme som holder den på plass. Trekk dørpanelet ut ytterligere.

• Finne og fjerne alle wire koblinger bak dørpanelet. Bruke en flat skrujern til å unclip du koblingene fra ledninger. Panelet bør være fri fra døren.

Tips og advarsler

  • Sted en liten beholder nær dørpanelet å holde alle skruene og annen maskinvare fra døren.
  • Ikke lirke hardt på dørpanelet fjerne klipp som dette kan føre til panelet å sprekk.