Nnywellness.com

Kontroversielle spørsmål med Alternative energikilder


Bevegelsen til å bruke flere alternative drivstoff har sannsynligvis blitt drevet av petroleum-baserte gasser. Det finnes også de som hevder at alternativ energi skal brukes bare for den positive miljøkonsekvenser. Til tross for de tilsynelatende logiske grunnene til å bruke slike energier, er de ikke uten feil. Denne artikkelen vil utforske noen av kontroversene med alternative energikilder.

Alternativ energi

Alternativ energi er løst definert som noen form for energi som ikke er helt oljebaserte. Noen former for alternativ energi, spesielt for drive biler, består av en kombinasjon av bensin og en annen kilde som elektrisitet eller med vann. Noen av de mer tradisjonelle formene med solenergi energi og vind, mens andre er mindre vanlig som biodiesel og vegetabilsk olje.

Energieffektivitet

Noen former for alternativ energi kan anses ineffektive i forhold til hvor mye energi det koster for å støtte kontra hvor mye energi produseres. Solenergi kan virke som en ubegrenset kilde til energi i enkelte deler av verden, deriblant Mojave-ørkenen. Men de fleste solcellepaneler bare 22 prosent av stråler de fange til brukbar energi. Gitt at solenergisystemer kan koste alt fra et par hundre til noen tusen dollar for hjem installasjon, kan det lenge før du ser noen klare fordeler.

Mellomrom virkningsgrad

Et annet problem med alternativ energi er mengden plass som brukes til å produsere dem eller huset seg. Produsere etanol krever biprodukter av korn eller sukkerrør. Voksende avlinger utelukkende for disse formål betyr fjerne dekar og hektar med land som ikke er tilgjengelig. Mellomrom virkningsgrad er også et problem når det gjelder biler. Hydrogen-basert drivstoff sett på som en av de reneste drivstoff bil kan bruke, produksjon null utslipp av klimagasser. Men er hydrogen brenselceller relativt liten. Drivstofføkonomi nettstedet sier at ombord hydrogen drivstoff lagring bare tillater 200 miles av reise.

Internasjonale innvirkning

Det kan også være negativ internasjonale innvirkning for produksjon av alternative drivstoffer. I April 2007 rapportert FN at den voksende industrien for etanol-basert drivstoff var faktisk får folkemord i enkelte land. Tredje verdenland hadde stoppet voksende korn for mat og i stedet vokste det mot sin pengeverdi, forårsaker prisene å stige. Det var litt korn igjen til forbruk. Fattige land var å betale høye priser for mat som måtte være sendt inn fra andre land.

Begrenset tilgjengelighet

Naturlig alternativ ressurser som solenergi og vindkraft, er bare rikelig i visse deler av verden på begrenset tid. Mojave-ørkenen kan få mye sol, men Seattle ikke. Amerikanere kan være kjent som Chicago, men det kan være lite vind i Charleston, South Carolina i fuktig sommer. Selv med ikke-tradisjonelle kilder er begrenset. Det er noen hydrogenbiler på markedet på grunn av transport og lagringen omkostningene av cellene. Etanol bensinpumper eksisterer, men det meste i USA som California der det er flere etanol-baserte biler.