Nnywellness.com

Hvordan erstatte høyttaler kluten på en TV-konsoll


En bakside-prosjektering fjernsyn har vanligvis et sett med høyttalere montert under skjermen på venstre og høyre side. Du kan reparere en tåre eller rip i høyttaler kluten på en av de to panelene på konsollen som kjører langs bunnen av skjermen. Fjerne konsollen fra TV og erstatte kluten med en ny. Du trenger forsyninger fra et håndverk eller stoff forsyning butikken, noen verktøy funnet rundt huset.

Instruksjoner

• Koble fra strømledningen bakside-prosjektering TV. Sett tuppen av en flat kanter gullsmedens inn i mellom nederst til venstre i skjermbildet TV og øverst til venstre i konsollen som har høyttaler panelene knyttet til den. Løft spissen av skrutrekkeren å løsne hjørnet av konsollen. Gjenta denne fremgangsmåten på høyre side av TVEN.

• Sett tuppen av flat-kantet gullsmeden og inn i mellom nederst til venstre i konsollen og øvre venstre hjørne av TV-rammen. Løft spissen av flat-kantet skrutrekkeren å løsne hjørnet av konsollen. Gjenta denne fremgangsmåten på høyre side av TVEN.

• Trekk konsollen av foran TV. Tørk av sidene, toppen og bunnen med en ren kant av en lofri klut.

• Sted konsollen på en tabell med billedsiden ned. Fjern båndet eller skruene (med en Phillips gullsmedens skrutrekker) rundt skadet høyttaler kluten på en av de to panelene på konsollen.

• Plass et ark av avisen på et bord som beskytter. Plass erstatning høyttaler kluten på avisen. Sted skadet høyttaler klut over høyttaler kluten. Skjær rundt erstatning høyttaler kluten med bladet av et verktøy kniv. Kast overflødig erstatning høyttaler kluten i papirkurven. Kast skadet høyttaler kluten i papirkurven.

• Plass erstatning høyttaler kluten tilbake til den opprinnelige plasseringen på konsollen panel. Koble båndet eller skruer.

• Line opp konsollen med nederste på TV. Presse konsollen tilbake i rommet. Trykk ned på sidene, toppen og bunnen for å sette på plass konsollen til TVEN.