Nnywellness.com

Hvordan overføre et forhåndsbetalt telefonnummer


Hvordan overføre et forhåndsbetalt telefonnummer

Mobil nummer portabilitet (MNP) er utformet slik at mobiltelefon kunder oppbevaring av sitt telefonnummer når du bytter fra en transportør til en annen. Du kan overføre de fleste telefonnumre ut og fra en transportør til neste. Et telefonnummer fra forhåndsbetalt cellular tjeneste er intet unntak. Det er andre unntak og utestenginger mellom operatører, men du vet ikke om en port faktisk lykkes før prosessen har startet. Det startes alltid gjennom den nye operatoren.

Instruksjoner

• Velg en ny telefon transportør. Hvis du planlegger å bruke mobilen med ny operatør, må å sikre kompatibilitet. De to vanligste standardene i USA er GSM og CDMA. De to standardene er ikke utskiftbare.

• Starte overføringsprosessen med den nye telefon operatøren. Du må starte prosessen med den nye operatøren. Dette sikrer at du ikke går uten service.

• Tilby all nødvendig dokumentasjon og signaturer. Nye operatøren må dokumentasjonen som du er i kontroll over hvor å overføres. Dette tar vanligvis form av en regning. Signere og fakse alt de ber om.

• Vent til din gamle operatør godkjenner porting forespørselen. Den nye operatøren vil holde deg oppdatert når statusen endres. Det kan ta alt fra en dag til fire uker.

• Løse problemer som oppstår. Hvis porting forespørselen nektes, kan det hende du kan gi ytterligere dokumentasjon for å tilfredsstille din gamle telefon operatør. De er pålagt ved lov kan du portnummeret din, i de fleste tilfeller.

Tips og advarsler

  • Hvis du avslutter tjenesten med gjeldende forhåndsbetalte operatør før nummeret overføres fullt, kan du miste nummeret. Alltid starte porting prosessen fra den nye operatøren.