Nnywellness.com

Hvordan du Wire en EZ-GO-batteri


EZ-Go produserer verktøy vognene i en rekke stiler og størrelser som kan tilpasses spesifikasjonene for eieren. Etter å ha sittet i lange perioder, må opp til 30 dager, seks 6-volts batterier byttes ut, på grunn av tap av. Når du installerer nye batterier i handlekurven EZ-Go, må du sørge for at du wire seks batteriene riktig, eller du kan skade batteriene og gjøre dem ubrukelig.

Instruksjoner

• Plasser batteriene i EZ-Gos batteribrettet, som ligger på baksiden av verktøyet handlevognen. Plass de første tre batteriene med de positive (+) terminalene mot fronten av vognen og de negative (-) terminalene mot baksiden av vognen. Plasser den andre tre batterier rett bak de første tre, vender i motsatt retning, slik at positiv terminalene mot baksiden av handlevognen og negative terminalene er overfor hverandre.

• Koble i handlevognen positiv (rød) batterikabelen til positiv terminal første batteriet i den første raden (øvre høyre batteriet). Stram tilkoblinger med en socket skiftenøkkel.

• Koble i handlevognen negative (svart) batterikabelen til den negative terminalen på første batteriet i den andre raden (nedre høyre batteriet). Stram tilkoblinger med en socket skiftenøkkel.

• Koble den negative terminalen på den første batteriet i hver rad til andre batteriets positiv terminal. Koble den negative terminalen på de andre batteriene i hver rad til tredje batteriets positiv terminal. Koble den negative terminalen på tredje batteriet i den første raden til positiv terminalen tredje batteriet i andre rad. Stram tilkoblinger med en socket skiftenøkkel.

• Bruke beskyttende belegg på alle innlegg maskinvaren. Dette vil beskytte batteri terminalene fri for korrosjon og forfall.