Nnywellness.com

Hvordan å miste GPS på en arbeid lastebil


Hvordan å miste GPS på en arbeid lastebil

Global Positioning Satellite (GPS)-enheter kan sende ut alle slags informasjon inkludert plassering, fart, høyde, og selv hvor lenge du har vært på en stopp. Hvis du arbeider i en bedrift hvor du kjører mye og du vet at sjefen din er å holde oversikt over deg, kan det hende du interessert i å vite hvordan å miste GPS på lastebilen arbeid.

Instruksjoner

• Finn GPS-enheten, og slå den av. Du finner enheten, først gjøre en rask visuell feie av lastebilen. Leter du etter en liten rektangulær boks som vanligvis er svart. Pass på å sjekke indre av oversikten under setet, og i hanskerommet. På utsiden, er du sjekke innsiden av både foran og bak støtfangere og understellet av kjøretøyet. Hvis du kan finne det, bare slå av eller fjerne enheten, og det vil ikke lenger gi bort din posisjon.

• Hvis du ikke finner GPS­enhet visuelt, må du bruke en bug sniffing enhet. Gå til SpyGear4U.com, SpyAssociates.com, BrickHouseSecurity.com eller en annen spion utstyr butikk for å finne en GPS detektor. Du kan også finne disse på Amazon.com eller eBay.com. Som 2009, de vanligvis koster mellom $300 og $500, avhengig av hvilken modell kjøpe du. Et par modeller som du kan vurdere er Spy Matrix Pro eller Spy Hawk Pro, men det er mange tilgjengelig for å passe dine behov og budsjett.

• Jam signalet. Du kan kjøpe en liten innretning kalt GPS Tracker forsvaret fra Spywarehouse.co.uk som vil blokkere overføring fra noen GPS innenfor en radius på fem meter (ca 16 fot). Dette vil hindre at enheten sender dataene, så de observerer du vises som om du har rett og slett forsvunnet.

• Installere det GPS bug Misery ved å koble enheten til din lastebil sigarettenner. Det vil begynne å arbeide umiddelbart, hindrer noen GPS­enhet knyttet til kjøretøyet eller mobiltelefon fra sender et signal til satellitt, slik at du effektivt blir usynlig. Vær imidlertid oppmerksom på at noen navigasjonssystemet du bruker deaktiveres også.