Nnywellness.com

Hva Internett hastighet er nødvendig for å se TV på nettet?


Se online TV er en av de vanlige formene for underholdning på nettet. Mange videodeling nettsteder (. f.eks Hulu.com) lar deg søke etter og se episoder av gjeldende og eldre TV-serier. Se online TV krever effektiv tilkoblingshastigheter. Det er andre bredbånd tilkoblingshastigheter; derfor det viktig å forstå som er best for streaming online TV.

Fordeler

Internett er i stadig endring og krever raskere internettforbindelser vise. Online TV-innhold kommer for eksempel nå i HD-kvalitet som krever rask Internett hastigheter. Rask tilkoblingshastigheter på mer enn 2Mbps forbedre bufring hastigheter og begrense glitches når du ser TV videoer. I motsetning til oppringt Internett-tilkoblinger, raskere bredbåndstilkoblinger koble ikke en telefonlinje og som et resultat frigjør telefonlinjen for regelmessig bruk.

DSL

DSL er en av de vanlige bredbåndstilknytning spesielt for husholdninger. Ikke bare støtter den lynrask hastigheter 5Mbps og mer, det er også kostnadseffektivt og effektiv for streaming online TV-innhold. DSL gir digitale dataoverføring over ledningene i et telefonnettverk. For å koble til Internett, kjøres en kabel gjennom et DSL-modem, som lar deg koble til et nettverk med en Internett-leverandør (ISP).

Kabel Internett

Kabel Internett er en annen flammende Internett-tilkobling som støtter raske hastigheter på mer enn 5Mbps nødvendig å vise online TV. Kabel Internett innebærer en kabel-tjenesten kjøre gjennom et kabelmodem koblet til datamaskinen. Det er pålitelig og generelt kjører ikke i feil. Kabel Internett er spesielt nyttige for å vise høy oppløsning online TV som krever tilkobling raskt nok til å forbedre bufring hastigheter. Kabel Internett er kostnadseffektive, spesielt hvis du registrerer deg for en triple play-tjenesten (kabel, Internett og telefon) med leverandøren

Satellitt

Satellitt internettforbindelse brukes hovedsakelig når DSL og kabel Internett-tilkoblinger ikke er tilgjengelig i et bestemt område. I motsetning til to andre er det dyrere - spenner fra $50 til $120 og mer per måned. Det er vanligvis svært raskt og effektivt med hastigheter fra 768 Kbps opptil 5.0 Mbps avhengig av Internett-leverandøren. Det er tilkobling innebærer en koaksial kabel koblet til en antenne og en innendørs mottaker som er koblet til datamaskinen.

Ekspert innsikt

I tillegg til en rask Internett-tilkoblingstjeneste krever viser online TV video noen verktøy for effektivitet. For det første, sørg for at du laster ned og installerer det seneste blits spilleren å strømmen video riktig. En skjerm med en oppløsning på 1024 x 768 og mer vil også redusere glitches spesielt for HD-innhold. Oppdatere webleseren mulig slik at den har de nødvendige komponentene som er nødvendig for å vise innholdet riktig.