Nnywellness.com

Hvordan du bruker datamaskinen til å se gjennom kameraet


Hvordan du bruker datamaskinen til å se gjennom kameraet

Hvis du har et digitalt kamera, og du vil en større skjerm for å vise emnet av små LCD-visning Finder på baksiden av kameraet, kan du koble den til datamaskinen. Når du er koblet til datamaskinen kan du se alt din kameraet objektivet ser, unntatt i en mye større skala. Dette kan du lett se alt som er i tunga.

Instruksjoner

• Koble USB-kabelen til USB-porten på video eller fremdeles kameraet, og koble den andre enden av kabelen til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. Slå på kameraet og sett den til innspillingsmodus.

• Starte den video-redigering programvaren du har på datamaskinen. Selv om de fleste datamaskiner har en preinstalled programvaretittel kan du bruke andre Beef programmer.

• Klikk "Fange" alternativet på video editor. Det vises et vindu som spør hva du vil spille inn fra. Velg tilkoblede kameraet. I et øyeblikk en skjerm vises, og viser ser alt kameraet.

• Ta et bilde med din fotoapparat eller trykk "Record"-knappen på videokameraet. Mens kameraet registrerer data kan du se innholdet på skjermen.