Nnywellness.com

Hvordan fjerne Bafflene fra en V-stjerne


Eksos samlingen i en Yamaha V-stjerners inneholder en rekke Bafflene og små eksosrør som stille ned lyden av eksos - men ikke alle foretrekker en stille sykkel. For å gjøre V-stjernen høyere, kan du fjerne de lager Bafflene fra eksos, sammen med alle lyd-deadening fra eksos forsamlingen. Denne prosessen tar rundt en time.

Instruksjoner

• Plassere deg på slutten av V-stjernen eksos. 1-tommers hull så inn bore. Sett inn hullet så til slutt membran på eksos, som er eksos tips, og gå slutten membran med hullet så. Glans lommelykt i eksos og finne den første forbløffe platen, som holdes på plass av sirkulære spot sveiser. Gå de spot sveisene med metall borekroner og bore.

• Fjerne resten av den første forbløffe meisel og hammer. Fjerne den andre forbløffe inne eksos med 24-tommers meisel, i tillegg til de to små eksosrør ligger inne i generelle eksos forsamlingen.

• Glans lommelykt ned samlingen eksosrør og Finn den tredje forbløffe platen. Fjern den tredje forbløffe inne eksos med 24-tommers meisel. Nå fjernes alle valgfrie Bafflene.

Tips og advarsler

  • Du finner det lettere å fjerne eksos fra V-Star før du arbeider på forbløffe. I så fall fjerne eksos fra motoren med en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel.