Nnywellness.com

57 Ford lastebil restaurering Tips


57 Ford lastebil restaurering Tips

I 1957 gjort Ford ulike endringer F-serien lastebiler som gjorde en stor innvirkning. De skapte Styleside - en lastebil med en slab-sided Last (skjult skjermer). Ja, Chevrolet, internasjonale og Dodge også tilbudt lastebiler i denne kroppen stilen. Hva Ford hadde at andre ikke var mer plass i lastebilen sengen. Sammenlignet med Flareside (synlig skjermer)-lastebiler, hadde Styleside 24 prosent mer Last plass enn sine konkurrenter. Dette fanget oppmerksomheten til bønder og byggherrer trenger en arbeid lastebil. Både Styleside og Flareside er populære restaureringsprosjekter, som de merker en viktig utvikling i lastebil historien.

Restaurering størrelse

Bestemme hvor omfattende restaurering du ta. Vil du ha en lastebil i anstendig form som ikke trenger mye for å få det i Vis tilstand, eller er du villig til å takle en ramme deg restaurering? En av de største hensyn her er hvor mye disponibel inntekt er tilgjengelig for dette prosjektet. Hvor mye av arbeidet må være gitt til andre, mot ditt eget arbeid? Vil det være en egendefinert restaurering, resto-mod eller en fabrikk restaurering? Egendefinerte restaurering betyr at eieren gjør det akkurat slik de ønsker det, uansett hvor den kom fra fabrikken. En resto-mod er der oppgradert deler (for eksempel fjæring og bremser) strikkes i den opprinnelige fabrikk designen. Fabrikken restaureringer mener bringe bilen tilbake til slik det var da det rullet av produksjonslinjen.

Se etter Rust

Når du ser på lastebiler å kjøpe for restaurering, se etter skjulte rust. Lastebiler er beryktet for lekker i førerhuset, så sjekk alle fire hjørner. Se inni, utenfor og under. Se for fersk maling, som noen prøver kanskje å skjule noe. Hvis mulig, trekke tilbake gulvmatter eller tepper. Inspisere kjører brett og rocker paneler. En rust-fritt lastebil er en nær utelukket finne, men betaler for mye ikke for rust som du ikke finner.

Master Plan

Lage en plan. Skriv ned hvor du skal begynne, og hva som er involvert. Det er alltid best å starte med innsiden og arbeide på utsiden. Her betyr innsiden rammen, motor, bremser, fjæring, etc. Siste trinnene er interiøret cab og maling. Ingen detaljer er ubetydelig.

Detalj hver del av planen. Vis hva som må gjøres i hver inndeling. Som en del av denne listen, noter som gjør arbeidet, selv eller andre. Det er også lurt å liste deler leverandør og kostnader involvert.

Bilder

Ta bilder av din ' 57 Ford som du går. Andre entusiaster pris på arbeidet og detaljer som gikk inn i prosjektet. Som en ekstra bonus, bildene kan hjelpe sette lastebilen sammen, eller brukes til å finne sjeldnere deler. Med lastebiler stadig mer populært som restaureringsprosjekter, har entusiaster ikke stole på å finne giver deler fra andre ' 57 Ford lastebiler. Det er deler leverandører som tilbyr alt fra sengen kits weatherstripping og kroppsdeler.