Nnywellness.com

Når stopper barn bruker et bilsete?


Når stopper barn bruker et bilsete?

Barn passasjer er en auto-driver mest dyrebare- og mest sårbare - lasten. Alle barn som er under alder 8 og mindre enn 4-fot-9-inches høy skal være sikret i et bilsete sikkerhet når en kjøretøyet er i bevegelse, etter anbefalinger fra den amerikanske National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Dataene utarbeidet av NHTSA tjenestemenn viser at betydelige fremskritt har blitt gjort i å hindre barnedødelighet og skader gjennom riktig bruk av sikkerhets-seter. Likevel, sikkerhet talsmenn fortsatt bekymret for statistikk viser at mindre enn 20 prosent av barna mellom 4 og 8 år er riding i økte bilseter.

Historie

Den første bilen barn tilbakeholdenhet debuterte i 1898, som består av en pose og snor som kan knyttes til en bil sete. Et stort gjennombrudd kom i 1960 da svenske utviklet en bakovervendt sikkerhet bilsete for spedbarn. En koalisjon av sikkerhet lansert en offentlig bevissthet kampanje om viktigheten av barnet bilseter på 1970-tallet. Av 1985, hadde alle amerikanske staten vedtatt lover krever bruk av bil barneseter.

Betydning

Auto ulykker er ledende morderen av barn mellom 2 og 14. NHTSA rapporterte 1,794 barn trafikk dødsfall i 2006. En annen 208,000 barn 14 og under ble skadet i bilulykker. Statistikk viser at 45 prosent av barna som døde i trafikkulykker var uhemmet.

Typer

Sikkerhet bilseter er laget for tre spesifikke grupper av barn:

Baksiden spedbarn-bare seter er utformet for å beskytte barn fra fødsel til de når 20-22 pounds. Forovervendte pjokk seter kan brukes fra når 1 år gamle barn når en vekt på 20 pounds til alder 4 og 40 pounds. Barn bør bruke økte sitteplass til de når 8 år og en høyde på 4-fot-9-inches.Barn skal ri i baksetet av biler til 12 år. Alle passasjerer i alle kjøretøy bør bruke setebelter.

Fordeler

Forskning har vist at bilseter sikkerhet reduserer risikoen for dødelige skader av 54 prosent for smårollinger og 71 prosent for spedbarn, ifølge en NHTSA faktaark. Det samme faktaarket touts konklusjonen at barnet begrensninger lagret mer enn 8000 liv mellom 1975 og 2005.

Hvor å få hjelp

Mange lokale brannvesen, sykehus, politi og offentlig sikkerhet grupper kan hjelpe foreldrene installere sikkerhet bilseter. Når søker hjelp, bør foreldre stille å snakke med en sertifisert barn passasjer sikkerhet tekniker.