Nnywellness.com

Når du bruker U-hale lastebil Overdrive


Hvis du har en overdrive skru på bilen, du lurer kanskje på hva det er og hvordan det påvirker bilens ytelse. Overdrive er en funksjon som faktisk fordeler bilen ved å forbedre sin gass kjørelengde og tillater motoren å ta litt av en pause i visse tilfeller.

Identifikasjon

Overdrive ligner en ekstra utstyr for U-hale lastebil. Når i overdrive, blir motoren mindre fordi det ikke trenger å jobbe så hardt. Det betyr at en lavere TURTALL under kjøring og bedre gass kjørelengde.

Noen mennesker kan tro at overdrive er best for extreme kjøring situasjoner, men det burde virkelig være på i normale kjøreforhold. Alternativt, når du står overfor tøffere kjøreforholdene, for eksempel en tow eller skrånende og fallende veier, lastebil motoren må jobbe hardere. Dette er når overdrive skal slås av.

Kjørte på motorveien

Beste tid og sted å bruke din U-hale lastebil overdrive er når du er kystfart på en motorvei. Motorveiene er vanligvis nivå fly uten overdreven åser og kurver som ville føre til lastebil motoren jobbe hardere. Når du kjører på en motorvei, har du også muligheten til å angi en cruise kontroll på U-hale lastebil som lar deg fortsette reiser med samme hastighet hele. Mens du kjører på en motorvei, vil RPM meter pinne vanligvis bo på samme sted, fordi maskinen ikke fungerer så hardt.

Når du kjører i byen, sette maskinen i overdrive vil ikke fungere, fordi det er hyppige stopp, endringer, kurver, viser og endrer heving som vil kreve at motoren å slå raskere for å holde tritt. Så snart du akselerere på grønt lys, vil maskinen gå raskere. Når du gjør en sving, du sakte ned og deretter akselerere igjen. Så er det best å holde overdrive av i byen kjøring situasjoner, og når du kjører på motorveien.

Kjøring i landet

En annen situasjon der bør du holde overdrive på er når du kjører gjennom landet i U-hale lastebil. Landeveier er vanligvis tomme, selv og rett - ideelt for overdrive. Det er liten sjanse for at du må stoppe eller endre hastigheten å håndtere andre på veien. Så hvis du er på en cross-country stasjon, du definitivt sett at overdrive bryteren til god bruk.

Advarsel

Hvis du leier en U-hale lastebil i et område som er svært kupert, som i fjellområdene i det vestlige USA, er det en god idé å holde bryteren overdrive av. Dette er fordi U-hale lastebilens motoren er nødt til å jobbe hardere for å håndtere den kontinuerlig endringen i høyden. Hvis maskinen ikke får nok strøm til å gå opp en bratt skråning, kan U-hale lastebil muligens rulle bakover. Du definitivt vil ikke at det skal skje med en lastebil full av varer.

Potensielle

Heldigvis, noen av de nyere modellene på U-hale lastebil har en automatisk overdrive som aktiverer ved behov, uten å måtte manuelt slått på eller av av driveren. Dette eliminerer behovet for en driver når det er hensiktsmessig å bruke overdrive. Leietakere kan nyte bedre gass kjørelengde, og U-hale selskapet bilen opplevelser minimal slitasje.