Nnywellness.com

Hvordan du Wire en kveldsdrink Trailer


Hvordan du Wire en kveldsdrink Trailer

Sundowner tilhengere produserer avanserte hest tilhengere i flere konfigurasjoner. Den produserer konvensjonelle støtfanger-trekk og svanehals kroppen rammer med og uten boligkvarter med boligkvarter er tilgjengelig med eller uten lysbilde-outs. Ledningsnett en kveldsdrink trailer er en kompleks og tidkrevende prosjekt som krever omfattende elektriske verktøy og kunnskap. Før prosjektet må en stor mange alternativer være overveid.

Instruksjoner

• Måle Sundowner tilhengeren innvendig og utvendig. På et stykke millimeterpapir gjøre en detaljert plan av tilhengeren, starter med de ytre dimensjonene og deretter fylle ut hver kabinettet, indre veggen, lasterom og skap. Kopier planen tre ganger når det er ferdig.

• Bruk en rød til å trekke ut 12-volts ekstern (kabinett) kretser på en av planene og Merk arket tilsvarende. Det må være rundt sju-pinners problemer knyttet til en syv-leders kabel tilstøtende til tungen mottakeren, og kabelen må føres under tilhengeren til et 12-volts batteri dedikert til breakaway systemet, elektriske bremser, de bakre baklyktene og kjøre lysene.

• Trekke ut 12-volts interne (trener) kretser på den andre planen i blått blekk; Merk arket tilsvarende. Coach kretsen skal starte med en dyp syklus batteri eller banken batterier i en lasterom ventilert på utsiden, koblet direkte til en sikring panel eller strømbryter. Styret bør beskytte separate kretser for lys, strømuttak, vannpumpe og inventar som blåser viften i propan plass varmeapparatet.

• Bruke en grønn penn skissere 120-volts kretser på tredje plan og etiketten arket tilsvarende. Denne planen skal begynne med en ekstern tilkobling-strømledning avsluttet i en 30-amp eller en 50-amp plugg. 30-amp er tilstrekkelig med mindre twin klimaanlegg er utstyrt. Ekstern tilkobling nettledningen bør være kablet direkte til en strømbryter bord med separat breakers å beskytte utsalgssteder, klimaanlegg, underholdningsutstyr, korrektur apparater og en omformer laderen å lade 12 volts batteriet når hektet opp. Hvis en lysbilde-ut er utstyrt bør det være kablet til en dedikert breaker.

• Bestemme om en generator vil være et aktivum basert på hvordan du skal bruke tilhengeren. Hvis så området bør være utstyrt med en 12-volts tilførsel å betjene starteren og en 120-volts avgang levere strømbryter styret. Inline mellom generator og breaker styret det må være et relé som stopper tilbake-fôring av strømnettet når land tilkoblingen er etablert.

• Besøk et fritidskjøretøy forhandler eller trade show, og ta med planene. Sjekk ut de ulike ulike ledninger installasjonene tilgjengelig og alle elektriske inventar. Skriv ned en "ønskeliste" alternativer og bestemme om de vil passe inn i rommet og avsetninger tilgjengelig.