Nnywellness.com

Slik tilpasser du min S10


Slik tilpasser du min S10

Chevrolet S10 ble introdusert i 1982 når Chevrolet opphørte produksjonen av Chevrolet LUV. S10 konkurrerte direkte med Ford Ranger. En grunnleggende kroppen stil er Chevrolet-S10 ideelt for utvendig tilpasning. En rekke ettermarkedet alternativer er tilgjengelige for S10, som tåkelys, dørhåndtak, griller og sengetepper. Vindu missfarging og bed-liners er også gode alternativer. Hvis du søker en mer drastisk makeover, er det noen effektive alternativer tilgjengelig.

Instruksjoner

• Din S10 har malt. En tilpasset maling jobb er en effektive måte å tilpasse din lastebil. Det er en rekke farger, noen med metallisk prikker. Gå et skritt videre og har tilpasset flamme eller andre design malt på skikken maling jobb.

• Legge til ettermarkedet felger. Felger er tilgjengelige i en rekke design og utførelser. Tilgjengelig i en rekke priser, ettermarkedet felger er en oppnåelig tilpasningsalternativ for alle S10 eiere. Installasjonen kan være vanskelig, så ha dem installert av en profesjonell hvis mulig.

• Legge til en takluke. Mange verksteder tilbyr denne tjenesten. Chevrolet S10s produseres ikke med sunroofs. Legge en takluke, tillater din S10 å skille seg ut blant andre. Legge til en vind deflector for å redusere vindstøy når takluke er åpen.