Nnywellness.com

Chevy døren fjerning


Chevy døren fjerning

En Chevy har en indre dørpanelet som fjernes ved hjelp av noen spesielle verktøy. Døren er laget av plast og er knyttet til dør rammen av pinnene. I tillegg finnes det flere deler som må tas før fjerning. I hele døren selv fjernes ved å ta fra hverandre samlingen hengslene. Dette er en oppgave for en erfaren mekaniker eller nybegynnere som har noen kunnskap om biler.

Døren panelet fjerning

Hvis du vil fjerne dørpanelet, ta av eksisterende vindu håndterer og vinduet låsene først. Fjerne vindusreferansen bruker et spesielt verktøy med kanter hode. Skyv utstikkerne under håndtaket basen og press oppover til pin klemmen smeller av. Deretter fjerne hele samlingen. Løsne synlige skruer rundt dørhåndtak, og lirke av plast molding. Hvis det er flere håndtak eller armene knyttet til dør rammen, trekke disse ut også.

Ekstra fjerning

Pull-armene er armen hvile håndtakene på siden av mange Chevy pickups. Du trenger en stjerneskrutrekker for å fjerne disse. Løsne de to skruene øverst i grepet av dette elementet. Nå fjerne skruene, og trekk i håndtaket frem til i dukker av. Plast paneler er også installert på dørpanelene. Dette dekker området nær vinduene mot fronten av bilen i de fleste henting og SUVer. Lirke disse av benytter en liten Lirk bar med flatt hode.

Døren hengslene fjerning

En døren hengslene festes døren til rammen av bilen. Fjern dette ved først å åpne døren. Finn montering bolter og pinner. Fjern døren hengslene pin ved å trykke pin med en hammer og skyve den inn i sporet. Når PIN-koden er fjernet, vil døren lysbilde av hengselet. Men er det ikke noe støtte det, så faller. Rekvisitt døren til en støtte som en jack. Eller knytte dørkarmen til en heise og stoppe den på plass mens du arbeidet på hengsel.