Nnywellness.com

Hvordan fungerer en bilheis?


Hvordan fungerer en bilheis?

Typer bil heiser

Det er mange typer bil heiser på markedet i dag. Enten du ønsker å arbeide på bilen hjemme eller har et bilverksted, finnes det flere alternativer for deg. Det er plattform heiser, innlegget heiser som kommer i to og fire innlegg, scissor heiser. Du kan kjøpe en kraftig-Heis, lave heis eller lagring heis. De er alle bil heiser som betyr alle få bil opp fra bakken gjør det enklere å arbeide med den, men de er forskjellige i at individuelt tjene ulike behov.

Hvordan virker de?

De fleste heiser fungere på et hydraulisk system. Det vil være en av og på bryter som du vil treffe slik at heisen går opp eller ned. Hydraulikk er en trykksystem som krever press for å gå inn i et kammer og overføre den til en annen. Det første kammeret er mye mindre, og det må reise over lang avstand å multiplisere og skape et større press på det andre kammeret. Som trykket bygger på det andre kammeret det skyver heisen opp. Når du er ferdig med å arbeide på bilen, treffer du en knapp som slipper press og heisen å sakte stige. Noen heiser er bærbare kommer med en akkumulator makt emballere som pneumatisk fungerer hydraulikken. Heisene kan være så enkelt som å bruke en wiretrekk system at når aktivert trekker kabler som løfter barer. Kabelen er avviklet, og når du er ferdig du reversere system slik at kabelen til å slappe av og ta med barer og bilen nedover.

Vise egenskaper av bilen heiser

Disse heisene kommer i en rekke løfte kapasiteter. De varierer fra 7000 lbs. til 12000 lbs. Noen mer kapasitet enn det og du får i lastebil rekkevidde. De fleste har sikkerhetslås funksjoner slik at når heisen er opp kan du låse den inn sted og ikke trenger å bekymre deg om det tilfeldigvis kommer ned på deg. Du kan kjøpe dem med trekk outs som utvider for plattformer og utjevning torsjon barene. To og fire innlegg heiser har høyde kort utvidelser og dobbel sikkerhet låsene. De fleste heiser kommer i stål og aluminium også. Stål er en mye sterkere metall derfor mye tryggere, men det er dyrere.