Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoff på 1997 Buick Park Avenue


Hvordan endre drivstoff på 1997 Buick Park Avenue

Fueling systemet på en 1997 Buick Park Avenue består av flere viktige komponenter inkludert drivstofftanken, drivstoffpumpe, drivstoff injektoren og drivstoffilteret i drivstofftanken. Som drivstoff reiser fra drivstofftanken til drivstoff injektoren, stammer filteret drivstoffet for skitt og andre urenheter. Dette beskytter motoren. Buick anbefaler at du endrer dieselfilter hver 25 000 miles eller så, avhengig av din kjøring betingelser.

Instruksjoner

• Park din Buick Park Avenue på nivå bakken på et trygt sted. Kontroller at området er enten godt ventilert eller utendørs. Delta på parkeringsbremsen på bilen slik at bilen ikke vil rulle mens du endrer filteret. Skru butangass fra drivstofftanken på passasjerens side av bilen. Åpne Shack og koble fra batteriet negative kabelen.

• Mens du står foran bilen, Finn dieselfilter under panseret. Dieselfilter er montert rammen ut på passasjerens side av motoren. Du bør kunne finne filteret lett av sporing passasjerens side av motoren fra topp til bunn til du ser en sølv eller sort sylinder om lag tre inches i diameter. Denne sylinderen er drivstoffilter.

• Kontroller dieselfilter og Legg merke til at det er knyttet til brenselet linjen av en flens mutter. Løsne dette bolt med en skiftenøkkel. Du må kanskje to skiftenøkler, en til å holde brennstoffledningen og den andre til å løsne bolten. Kontroller at du er kronglete bolten og ikke brennstoffledningen som dette permanent skade din gassledningen. Fjern flens mutteren og sett det til side. Trekk forsiktig brennstoffledningen fra drivstoffilteret før det kobler fra.

• Fjerne nøtter som sikre dieselfilter til kjøretøy rammen med en skiftenøkkel. Skyv dieselfilter av monteringsbraketten og forkaste filteret.

• Erstatte den gamle dieselfilter med et nytt filter. Skyv det nye filteret i monteringsbraketten og sikre det på plass med en rekke bolter og en skiftenøkkel. Juster brennstoffledningen drivstoff filteret og legge trykk brenselet linjen til filteret med et hørbart klikk. Stram flens mutteren over området der dieselfilter kobles til gassledningen.

• Koble negative kabelen til batteriet. Stram gassen cap til drivstofftanken. Aktivere tenningen i bilen og la bilen til inaktiv i noen minutter å presse fyre opp systemet.

Tips og advarsler

  • En 1997 Buick Park Avenue, kan du prøve å bruke en Az merkevare dieselfilter med delenummer FF4508.
  • Bruk hansker og beskyttende øye slitasje når du bytter din dieselfilter.
  • Hold åpen flamme og tent tobakk unna mens du endrer din dieselfilter.