Nnywellness.com

Kan parabolen nettverk trådløst?


Kan parabolen nettverk trådløst?

Dish Network forble konkurransedyktig i et marked overfylt med andre underholdningsmuligheter som DirecTV og kabel-selskaper. Tradisjonelle kabelselskaper opp innsatsen ved bundling servicepakker med TV, Internett og telefon. DirecTV konkurrerer med eksklusive pakker som NFL søndag Ticket. Dish Network konkurrerer med teknologi.

I hjem trådløse

Parabolen nettverk mottakere kan integreres i et trådløst system. Ifølge Dish Network, "Alt du trenger er en PARABOLEN trådløs tilkobling for hver mottaker du vil koble til." Det er en av tre måter å få koblet til PARABOLEN nettverk øyeblikkelig tilgang til behovsbetinget programmering og rekkefølgen pay-per-view.

Definere

Bruk en USB extender og koble den til PARABOLEN nettverk mottakeren. Koble opp din trådløs kobling til Extender-enheten. Følg instruksjonene for installering på TVen. Du må finne ditt trådløse nettverk og angi passordet. Systemet vil automatisk teste forbindelsen. Deretter kan parabolen nettverksystemet operere på trådløsnettverket.

TV overalt

Dish Network TV overalt tjenesten lar kundene til å bruke deres trådløse enheter hvor som helst de reiser for å se Dish Network programmering. På den trådløse enheten, kan du også søke program guider, planlegge en tid til å spille inn et program på din DVR og bruke digitale enheten som en fjernkontroll for TVEN.