Nnywellness.com

Hva er en TracFone?


Hva er en TracFone?

En TracFone er en dagligdags begrep for en mobiltelefon som bruker tjenesten TracFone. TracFone unngår de dyre langsiktige kontraktene av tradisjonelle mobilnettet tilbydere ved å tilby en forhåndsbetalt service. Du bare kjøpe et angitt antall minutter når du trenger dem.. Som du snakker, er minuttene trukket fra din konto. Deretter kan du la tjenesten går ut uten straff, eller kjøpe flere minutter å fortsette tjenesten. Merk alle vilkår og priser er nøyaktig som i mai 2009.

Innmeldingen

Den mest praktiske måten å registrere TracFone service er gjennom sin nettside med kredittkort. Det er mer økonomisk å kjøpe pakket telefon og oppkoblingstid kortet, enn å kjøpe hver individuelt. For eksempel, koster en rehabilitert Motorola V170 telefon pluss en 60 minutters kort $19.99, som er prisen for bare kortet alene. Bare skriv inn postnummeret for en liste over tilgjengelige pakker.

Telefoner

Typisk tilbud inkluderer en $9.99 Motorola W175 med en fargeskjerm, handsfree-høyttaler og 35 ringetoner. På den høye enden er en $49.99 Samsung T301G, med alle funksjoner av billigere telefon, og Bluetooth-teknologi, VGA kameraet og nedlastbare medier. Du kan også kjøpe TracFones på mange detaljister som mål.

Service

Tracfones forhåndsbetalte tjenesten unngår dyre forpliktelser til langsiktige kontrakter. I stedet legge du ringetid for et angitt beløp av sendetid etter behov. Du kan kjøpe ringetid kort på mange forhandlere og Legg til tjeneste ved å angi kortkoden i telefonen. Mer praktisk, kan du kjøpe for forhåndsbetalt ringetid på TracFone nettstedet ved å angi telefonens serienummer og bruker et betalingsalternativ. Når du har valgt en blokk minutter, legges webområdet dem automatisk til telefonen. Hvor mange minutter du har igjen vises på skjermen. Merk at så lenge du fornye tjenesten før tiden utløper, din ubrukt minuttene ruller til neste serviceperioden.

Kostnader

Laveste airtime kortet gir 60 minutter for 90 dager av tjenesten. På $19.99 koster det mest per minutt, på 34 cent. De dyre "ett år, dobbel minutter" kort koster $124.99 men har 800 minutter for 365 dager eller 16 øre i minuttet. I tillegg dobler alle minutter på alle fremtidige kortbetalinger. Du kan også kjøpe en separat "Dobbel minutter For Life" kort for $24.99, som dobler minutter på alle fremtidige kortbetalinger.

International

TracFone samtaler tar ikke betalt ekstra for internasjonale samtaler. Med andre ord, langdistansesamtaler til land som Frankrike, Mexico og Australia koster det samme som ringer din nabo. For en fullstendig liste over 60 gratis land, kan du se webområdet TracFone. I tillegg kan "International naboene" plan du opprette tre meksikansk eller kanadiske lokale telefonnumre. Innbyggerne i disse landene kan deretter ringe deg for prisen av en lokal samtale. Du belastes også din vanlige satser. Alle disse alternativene er inkludert gratis i tjenesten. TracFone tilbyr ikke internasjonal roaming; telefonene fungerer bare i USA.