Nnywellness.com

Sende en melding til en mobiltelefon med Outlook


Sende en melding til en mobiltelefon med Outlook

En SMS-melding er en kort melding, vanligvis begrenset til 160 tegn, og vanligvis sendt fra en mobiltelefon til en annen. Hvis du ikke har en mobiltelefon eller du har mistet mobilen, kan du sende en tekstmelding til en mobiltelefon bruker Microsoft Outlook. En melding som sendes fra Outlook vil bli levert på samme måte som en standardtekst melding som sendes fra en mobiltelefon.

Instruksjoner

• Dobbeltklikk på "Microsoft Outlook"-ikonet på datamaskinens skrivebord. Hvis en Outlook-ikonet ikke vises på skrivebordet, klikk "Start"-knappen i Windows og velg "Microsoft Outlook" fra menyalternativer.

• Klikk "Ny e-post" i toppmenyen for å opprette en ny melding.

• Angi mottakerens mobil e-postadresse i feltet "Til". Mobil e-postadressen består av mottakerens mobiltelefon 10-sifret tall etterfulgt av SMS gateway. SMS gateway tilsvarer et domene i en e-postadresse og varierer fra en mobiltelefon tjenesteleverandør til en annen. For eksempel Sprint kundens mobil e-postadresse vil se ut omtrent som [email protected]

• Skriv inn et emne i det valgte feltet, og skriv deretter meldingen. Mest cellular nettverk må du begrense meldingen til 160 tegn eller mindre. Lengre meldinger kan være avkuttet eller sendt flere meldinger.

• Klikk "Send" og meldingen leveres til mottakeren cellphone innen få sekunder.

Tips og advarsler

  • You can locate your recipient's SMS gateway using the list provided on the Email-Unlimited.com website.
  • Hvis du ikke vet mottakerens mobiltelefon tjenesteleverandør, kan det hende du får disse opplysningene med en online revers telefon antall søkeverktøy som de på FoneFinder.net og WhitePages.com.