Nnywellness.com

Forskjellen mellom GMC & Chevy lastebiler


Forskjellen mellom GMC & Chevy lastebiler

Hovedforskjellene mellom GMC og Chevy lastebiler er oppfattet bilde, designstil, søkemotor, utstyrspakke og priser. Selv om både GMC og Chevy lastebiler er nesten identiske under, er mange kjøpere lojale til en merkevare.

Identifikasjon

En Chevy lastebil er identifisert av sin store tversoversløyfe logo på grillen og bakluke og Silverado merkevarebygging på siden av lastebilen. GMC lastebiler har divisjonens initialer i grillen og lastebilen er merket som et fjell.

Betydning

Chevy eiere er veldig lojale mot deres merkevare for historien bygge pålitelig lastebiler, mens GMC eiere er lojal å deres merkevare for oppfattet "vi er profesjonell Grade" bildet.

Funksjoner

Begge lastebilene tilbyr samme motorer og utstyr alternativer, inkludert firehjulstrekk, låse bakre differentials, sekstrinns automatiske girkasser og et utvalg av V6 og V8-motorer, inkludert 4.3-, 4,8-, 5.3 - og 6,0-liters alternativer.

Betraktninger

GMC lastebiler koste flere tusen dollar mer enn sine Chevy kolleger. Med mindre du foretrekker styling av en GMC eller trenger en motor som det 6.2 liter Vortec, tilbys bare i GMC Sierra, er Chevy en bedre verdi.

Misforståelser

Chevy og GMC lastebiler var en gang bygget i separate produksjonsanlegg, som resulterer i GMC lastebiler bygges med mer omhu. Dagens General Motors montering planter bygge Chevy og GMC lastebiler side ved side, med mange av de samme komponentene. Igjen, er GMC lastebiler ikke lenger bygd til en høyere standard enn deres Chevy søsken.