Nnywellness.com

Guide til Canon GL2


Canon GL2 er en miniDV standard definisjonsvideokamera i Canons faglige linje. GL2 bruker tre kostnad kombinert enheter eller CCDs, for å ta bilder, i stedet for en, for mye bedre fargenøyaktighet. GL2 har en 20 x optisk zoom på en image stabilisert linsen med en manuell fokusring og en høy kvalitet stereo mikrofon innganger for ekstra lyd mikrofoner hvis nødvendig.

Innspilling

GL2 kan registrere miniDV videokassetter eller SD hukommelse kortene. For opptak filmer på SD-kort, er en høykapasitets kortet nødvendig, for eksempel en 32 GB-kort. DV kassetter kan registrere opptil 120 minutter med video, men mest profesjonelle video folk vil bruke 60-minutters kassetter og ukomprimert videoopptak. For å starte innspillingen, et batteri inn videokameraet og skyv på modusbryteren til kameraet, og skyv bryteren middels båndet. Slå på videokameraet, ser gjennom søkeren eller flip ut LCD-skjermen, slå standby spaken til standby og opptak modusbryteren å lett opptak og trykk på opptaksknappen. For å stoppe innspillingen, trykker du knappen på nytt.

Lav vinkel opptak

GL2 har knapper på mikrofonen for å forenkle lav vinkel opptak. Flip ut LCD-skjermen og vippe den opp så det er lett å se, og deretter åpne låsen på mikrofonen. Kontrollene er tilgjengelig i zoom, post, spole tilbake, spole og avspilling. Zoom inn Trykk T; Hvis du vil zoome ut, trykk på W. GL2 har en 20 x optisk zoom, samt en digital zoom som kan slås på i menysystemet. Digital zoom reduserer kvaliteten, og de fleste fagfolk vil foretrekker ikke å bruke den.

Nd Filter

GL2 har en innebygd Nøytralfilter hjelpe med opptak på lyse dager. Hvis du vil aktivere filteret, trykk på ND på/av-knappen på venstre side av videokameraet. Hvis ND liste viser i LCD-skjermen og på blinker, sanser videokameraet at lyset er fortsatt å lyse og en ekstern Nøytralfilter skal brukes; linsen av GL2 har en 58mm filter størrelse. Hvis ND av viser og av blinker, ND filter er ikke lenger egnet for betingelsene og skal slås av ved å trykke på ND på/av-knappen.