Nnywellness.com

Ford Focus vogn problemer


Ford Focus vogn problemer

Fokus er en kompakt bil produsert av amerikanske bilprodusenten Ford og solgt i mange forskjellige markeder over hele verden, fokus har vært tilgjengelig i forener USA siden 2000 og ble redesignet i 2008. Mellom 2000 og 2007, ble fokus tilbudt som en stasjonsvogn, med sedan, coupe og kombi kroppen stiler. Til tross for salgssuksess og generelt god driftssikkerhet karakterer, er fokus vognen blitt kjent for mange vanlige problemer.

Tilbehør problemer

Noen av de vanligste problemene med Ford Focus vognen, sammen med andre fokus kroppen stiler, innebærer interiør tilbehør. Tenningen er spesielt vanlig, med mange forekomster av biler som ikke kan startes, tastene bli fast i tenningen og nøkler som ikke kan slås på alle tilgjengelige plasseringer. Noen ganger problemene kan løses med gjentatte forsøk på å aktivere nøkkelen, men andre situasjoner krever profesjonell service. Andre interiør tilbehør problemer innebærer Fokuss radio, sigarettenner og dashbordet målere.

Motorproblemer

Et annet problemområde til fokus vognen er motoren og drivverket. Noen biler har vært kjent for å stoppe mens du kjører, og andre er stoppet når kommer til en stopp eller tomgang. Overdreven støy og vibrasjon, sammen med en mangel på makt, har også blitt rapportert av mange fokus vogn eiere. De fleste motorproblemer som disse er dekket under nye bilens powertrain garanti, men i eldre biler de krever omfattende reparasjon eller erstatning av hele denne samlingen.

Minnes

Ford Focus vognen har vært gjenstand for mange minner å håndtere kjente problemer. En 2006 tilbakekalling det berørt mer enn 58,000 biler ble vedtatt på grunn av feil drivstoff filtre som ble utsatt for lekker. I 2000 ble ca 95000 kjøretøy tilbakekalt på grunn av folding seter som kunne bli skadet og ikke klarer å beskytte beboerne i tilfelle en krasj. Feil lug vanskelige problemer var årsaken til 2001 tilbakekallingen som involverte nesten en kvart million kjøretøy. Ytterligere minnes behandlet fokus Vognens frontruten batterikablene, styring og forsetene.

Sikkerhet minnes

Ford Focus vognen har også blitt tilbakekalt for spesifikke problemer med sikkerhetsutstyr. I 2008 var nesten 2000 biler tilbakekalt på grunn av et problem med frontlyktene. En egen frontlys problemet ble løst med en 2009 tilbakekalling av mer enn 42 000 biler. En 2002 tilbakekalling av noen 61.000 biler tillatt forhandlere å erstatte blinklys som klarte å møte føderale sikkerhetsstandarder. I 2005 var mer enn en halv en million Fords tilbakekalt på grunn av feil døren låsene.

Generelle problemer

En rekke problemer med Ford Focus vognen bekymring generelt mangler har blitt sitert av drivere og bilindustrien kritikere. Tidligere modeller er ofte ansett under-drevet, spesielt de første fokus vognene, som inneholdt en 100 hestekrefter, firesylindret motor. På senere modeller, mens kraftigere motorer ble tilbudt, blir utformingen av bilen sentrum av klager for mangelen raffinement eller styling oppdateringer av Ford. Samlet er pålitelighet og behovet for så mange minner også sitert som ulempene å eie en fokus vogn.