Nnywellness.com

Hvor å fastsette din blinklys i en Nissan Pathfinder


Det er spesielt viktig i større kjøretøy som SUVer og lastebiler krever at deres sikkerhetsutstyr og belysning systemer er i orden. Når du har problemer med din blinklys, kompromiss du alvorlig din sikkerhet. De vanligste problemene er dårlig pærer, sikringer og brytere som går dårlig. Lære å kontrollere for disse og reparere dem.

Instruksjoner

• Kontroller at relé er problemet. Sjekk hver av blinklys sørge for at alle lysene arbeider. Hvis en pære går ut i systemet, vil symptomene opptre som om flasher går dårlig. Erstatte dårlige pære vil løse problemene hvis dette er det eneste problemet du har.

• Finn sikringer for blinklys på veiviseren. Finner filament og sikre at sikringer ikke utbrent. Erstatte sikringer som synes å være dårlig.

• Fjern og sjekk bryteren blinklys montert på rattakslingen. Fjerne senterkoppen rattet av oppbakking av skruene på undersiden side av rattet. Deretter bruker en rattet avtrekker, fjerne rattet og plast cowling rundt rattstammen.

• Ta av overgangen fra rattstammen og nøye merke hver wire bunt slik at du kan erstatte dem på den nye svitsjen. Installerer nye og erstatt wire pakker. Reassemble cowling og Monter rattet. Juster rattet dekselet og stram den slik at horn lyder når du trykker.

Tips og advarsler

  • Nissan avviklet blinklys stafetten modell år 1987-2002 Pathfinders.