Nnywellness.com

DIY-løsningen å vaske bilen møbelstopping


DIY-løsningen å vaske bilen møbelstopping

De med barn eller bare aktiv livsstil vet hvor vanskelig det kan være å holde møbeltrekk i bilen ren. Mellom skitt som spores i, fett, kaffe søl og livet generelt, holde en ren bil kan være vanskelig til tider. Det er ikke før ting sakte ned i noen minutter at vi innser bare for et rot bilen har blitt og ta skritt for å rense den. Det er enkelt å gjøre det ser bra uten å måtte ta det et sted for å betale å ha det detaljert.

Komme i gang

Rense ut bilen; Dette betyr å få alt ut av gulv og setene så du kanne feilfri. Hvis bilen er en stor rot, bringe en søppelpose med deg og tømme alt du ikke trenger eller ønsker i den. Når gulv og seter er klare, kan du bruke en butikk-vac for å kvitte seg med alle løst smuss og rusk. Støvsuging kan regelmessig bidra til å holde bilens setetrekk mye renere.

Samle ting du ville nød å feilfri møbeltrekk grundig. Kontroller at du har hansker, rene kluter eller svamper og rengjøringsmidler klar.

Flekkfjerning

Organisk flekker som kaffe kan rengjøres med like deler hydrogenperoksid og vann. Mette området, og la den sitte i 10 til 15 minutter før skrubbing det bort med en ren klut. Teste et iøynefallende område ved upholstery for colorfastness før behandling av flekken, som hydrogenperoksid kan noen ganger visne stoffer.

Ink flekker fra penner og avisen kan lett løftes med hårspray og en ren klut. Spray flekken med hårspray, og tørk den bort med en klut. Bruk flere hairspray etter behov, og fortsette skrubbe forsiktig til blekket er borte.

Strø maismel, natron eller baby pulver på en fett flekken og la den sitte i 2-3 timer før støvsuging det opp. Skrubbe området med varmt såpevann og en gammel tannbørste, og skyll med en ren klut dyppet i rent vann. Dryss natron på området skal trekke ut fuktighet og hjelp området tørker raskere.

Hjemmelaget møbeltrekk renhold løsning

Det finnes flere produkter tilgjengelig på din lokale auto butikken for møbelstopping renhold, er det billigere å lage din egen. Fylle en bøtte med varmt vann og legge et scoop av blekemiddel gratis vaskemiddel og en kopp hvit eddik. Skrubbe møbeltrekk med en ren klut eller svamp dyppet i løsningen, og skyll området med en ren klut dyppet i rent vann. Gni en ren, tørr håndkle over møbeltrekk for å fjerne overflødig fuktighet, og la vinduene nede til møbeltrekk er helt tørt.