Nnywellness.com

Feilsøke Honda Odyssey overføringsproblemer


Feilsøke Honda Odyssey overføringsproblemer

Honda Odyssey er en minivan produsert av den japanske bilprodusenten Honda siden 1994. Odysseen, som i januar 2011 er i tredje generasjon i Nord-Amerika og fjerde i Japan, har en 5-trinns automatisk girkasse med 3.0 L motor. Typisk overføringsproblemer inkluderer dårlig motor betydning som kunne bryte, forårsaker metall å få i overføring væske, og uberegnelig skiftende. Et annet problem er lekker girolje. Mange av overføring feilsøkingsteknikker ligner på Odyssey som med andre bilmodeller.

Instruksjoner

• Se etter brunlig-rød flekk under bilen. Sjekk Hvis væsken kommer fra overføring eller servostyringen; mange servostyring systemer bruker girolje samt og kan vises på bakken i samme områder som overføring lekkasjer. Inspisere væskenivå ofte for å unngå store problemer. Hvis væsken blir for lavt i Odysseen, kan det forårsake ujevn gear Skift problemer og til slutt ødelegge overføring. Overføringen kan føles som det ikke ønsker å slappe av og er i høygir eller overdrive.

• Merke nye lyder, Skift girskift og vibrasjoner i bilen. Moderne overføringer bør skifte jevnt. Hvis det er høye lyder mens du er skiftende, har overføringen sjekket av en kvalifisert mekaniker. Hvis fanget tidlig, kan dette hindre kostbare reparasjoner. Dette kan bety en brøt og spredt metall i overføring væske, som er et vanlig problem i Honda Odyssey kjøretøy.

• Se på væske farge og lukt Hvis kjøretøyet opplever problemet beskrevet i trinn 2. Først kontrollere Odyssey er kjører og på flat mark. Fjerne overføring olje måling, som vanligvis er plassert på toppen av motoren, nær fylle hull for overføring væske. Girolje bør være en gjennomsiktig rødaktig-brun farge. Plass en dråpe girolje på et hvitt papirhåndkle. Hvis væsken er uklar eller har en brent lukt, eller har metall fragmenter, har bilens overføring kontrollert av en mekaniker. Han kan anbefale deg å ha din Odyssey girolje drenert og påfylling eller en overføring tune-up.

Tips og advarsler

  • Honda anbefaler at girolje endres på 48000 miles eller 96000 miles på din Odyssey, avhengig av vilkår. Dette krever drenering og erstatter de 3.3 liter Odyssey bærer. Honda anbefaler ikke flush, ifølge Gratis Online bilverksted.