Nnywellness.com

Hvordan du kobler en luft lekkasje i et dekk ventilen stammen


Hvordan du kobler en luft lekkasje i et dekk ventilen stammen

Dekk lekke ofte på grunn av en lekk ventilen stammen, som kan gi en liten mengde luft – en tilstand som forverres i kaldt vær. Det kan hende at en av dekkene mister luft raskere enn andre, men viser ingen synlige tegn på skade, som fra en spiker eller skru. Reparere eller koble en lekk ventilen stammen er ikke alltid mulig. Den beste måten å fikse en ventilen stammen er å erstatte den.

Instruksjoner

• Fjern ventil cap og spray området med vinduet renere. Kontroller at vinduet renere omgir bunnen av ventilen stammen og bassenger opp i ventilen stammen åpning slik at noen lekker luften vil føre bobler. Bobler kommer ut av åpningen av en skadet ventil kjerne. bobler kan også være til stede rundt basen eller gummi av ventilen stammen.

• Erstatte ventil kjernen ved å fjerne den med en ventil kjernen flytting verktøyet og sette en ny ventil-kjerne. Stram kjernen til den sitter på plass. Respray det å sikre at det ikke lenger lekker. Dette trinnet gjelder å erstatte en skadet ventil kjernen bare.

• Heve bilen med en knekt og fjerne det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel. Angi det lug vanskelige problemer til side. Fjerne dekk fra bilen og sette den på en flat overflate. Fjerne ventil kjernen å løslate lufttrykket.

• Bryt forseglingen mellom perle og rim. Plasser en snuse bar mellom av felgen og perle og bruke betydelig press. Skyv perlen ned til du har nok plass til den andre siden av ventilen stammen.

• Klipp gummi foten av ventilen stammen å gjøre det lettere å fjerne. Ta godt tak ventilen stammen utenfor kanten med tenger og trekke det gratis. Sett inn en ny ventilen stammen i hullet og trekk den gjennom de på samme måte til den sitter på kanten.

• Bruk en luften pumpe for å blåse dekket fabrikken spesifikasjoner. Installere ventil kjernen hvis den ble fjernet ved hjelp av verktøyet for fjerning av ventil-kjernen. Spray ventilen med vinduet renere for å sikre at det ikke lenger lekkasjer.

• Installere dekk på bilen og stram det lug vanskelige problemer. Sakte Senk bilen til bakken og fjerne plugg. Stram det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel til fabrikken anbefalte dreiemoment.